Vacature Freelance Docent NGT in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Freelance Docent NGT 
Datum online
2021-02-18 18-02-2021
Met ingang van
18-02-2021
Aantal uren
0---24
Omschrijving

Waar ga je werken

Auris geeft hulp aan iedereen die moeite heeft met horen, spreken of taal. Auris onderzoekt, behandelt, ondersteunt en geeft onderwijs. Passend bij wat nodig is. En voor elke leeftijd. 


Auris heeft onlangs opnieuw haar visie op gebarentrainingen geformuleerd. Het is wetenschappelijk aangetoond dat NGT-geschoolden betere NmG gebruikers zijn dan niet NGT geschoolden. Daarom starten gebarencursussen bij Auris met een NGT aanbod. Daarna zijn deelnemers vrij om een keuze te maken om de gebaarvaardigheid verder te ontwikkelen door middel van NGT en NmG. 

Wat ga je doen
Als freelance Docent NGT lever jij een belangrijke bijdrage aan Auris als expertiseorganisatie. Jij verzorgt de lessen NGT aan ouders en betrokkenen van onze cliënten. In sommige gevallen ook aan medewerkers van Auris zelf. In deze rol wordt je per traject ingezet om gedurende de hele cursus de lessen NGT te geven.


Wij zoeken docenten voor regio Midden (leslocaties Utrecht en Amersfoort) en regio Zuid (leslocaties Goes, Bergen op Zoom, Breda en Tilburg). Mocht je twijfelen of dit passend bij jou is: ook voor andere locaties zijn wij hard op zoek naar docenten NGT. In overleg kan altijd gekeken worden of we een passende match kunnen maken. 

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.
Daarnaast biedt Auris jou;

  • een aantrekkelijke functie in een deskundig multidisciplinair team
  • een boeiende doelgroep
  • een zelfstandige en afwisselende baan
  • een open werkcultuur met deskundige collega’s
  • uurtarief en werkdagen/tijden zijn in overleg

Eisen

Functie-eisen

Wie ben jij

Jij bent een enthousiaste en didactisch sterke NGT docent die die op zelfstandige basis werkt. Daarnaast neem jij mee:

  • een afgeronde bachelor opleiding Leraar Nederlandse Gebarentaal.
  • de competenties om inhoudelijk cursisten te kunnen ondersteunen op het gebied van gebaarvaardigheid
  • de gave om speels, planmatig en doelgericht te kunnen werken
  • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je terecht bij Paula van Egmond, teamleider Auris Cursuscentrum, via p.v.egmond@auris.nl of via 06 31683000.

Over Stichting Koninklijke Auris Groep

Adres
Ammanplein 2 , 3031RT Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Omschrijving
De Koninklijke Auris Groep is de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. De kernactiviteiten van Auris zijn voorlichting, preventie, diagnostiek, begeleiding, behandeling en scholing. Auris bestaat uit aanmeldpunten, audiologische centra, ambulante dienstverlening, behandelgroepen, gezinsgerichte behandeling, scholen voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs en Auris Ondersteunende Diensten en het bestuur.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.