Vacature Docent Nederlands in het mbo in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands in het mbo 
Datum online
2021-02-18 18-02-2021
Sluitingsdatum
18-4-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Aantal uren
32-40
Omschrijving
Docent Nederlands in het mbo
Rotterdam, 32-40 uur per week

Als docent Nederlands in de regio Rotterdam ga je studenten uit de zorg en welzijn sector begeleiden op het mbo-niveau. Je bent verantwoordelijk voor het gehele leerproces en draagt zorg voor de begeleiding van studenten bij hun leertraject. Je neemt toetsen af en beoordeelt deze en levert daarnaast een bijdrage aan de kwalificering.

Door de lesstof aan te laten sluiten op de belevingswereld en het toekomstige beroepsveld weet je leerlingen te enthousiasmeren voor het vak Nederlands. Naast het overdragen van kennis zet je actief in op het verbeteren van vaardigheden als presenteren, gesprekken voeren en schrijven. Pedagogisch en didactisch sta je stevig in je schoenen en weet je leerlingen te stimuleren om hun kwaliteiten te ontdekken en in te zetten.

Ben jij een docent Nederlands of ben je bezig met de opleiding voor docent Nederlands. Ben jij per direct beschikbaar voor 0,8 tot 1,0 fte en lijkt dit je interessant? Dan hoor ik graag van je!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een lesbevoegdheid om Nederlands te mogen geven of je bent bezig met de je opleiding voor docent Nederlands.
  • Affiniteit met het mbo-onderwijs.
  • Kennis van didactische methodes, technieken en vaardigheden.
  • Je bent woonachtig in regio Den Haag of Rotterdam.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken:
  • Salariëring tussen € 2915,- en € 4359,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • Bij inzet in het mbo volgen wij de cao-mbo.
  • Continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching, na- en bijscholing en deelname aan vakgroepen.
  • Reiskostenvergoeding.

Wie zijn wij?
Bisbee Flexonderwijs richt zich op het onderwijs. Onze bevoegde docenten voeren onderwijsprojecten uit bij onze opdrachtgevers in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Of je nu docent Nederlands bent of een vakdocent wij hebben veel opdrachtgevers en veel verschillende vacatures.

Bisbee is de kweekvijver van docenten voor het onderwijs. Wij investeren in de ontwikkeling van onze docenten en hebben mogelijkheden om de vakkennis op peil te houden. Onze coaches zorgen voor ondersteuning en begeleiding op de werkvloer. Wij bieden geen baan maar een loopbaan en daarmee een toekomst met onderwijs.

Wij hebben een groot netwerk dus ook diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we rekening houden met jouw wensen en ambities. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Bij Bisbee gaat het om jouw carrière, onze toegevoegde waarde als werkgever en de maatschappelijke rol die jij als docent vervult. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen docenten voor Bisbee.

Over Bisbee Flexonderwijs

Naam school
Adres
Linker Rottekade 292, 3034CV Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Mounia Derouich
Omschrijving
Wij gaan verder dan ‘de juiste persoon, op de juiste plek’.
Wij ontzorgen onderwijsinstellingen met flexibel personeel.
Wij bieden docenten geen baan maar een loopbaan. Dit wordt mede ondersteund vanuit het totaalprogramma van onze Bisbee Academie.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie. Dat doe je middels het sollicitatieformulier.

Is deze vacature niet passend maar ben je wel geïnteresseerd in onze vacatures? Klik dan door naar onze vacaturepagina of stuur een open sollicitatie.

Op de hoogte blijven van Bisbee Flexonderwijs en onderwijs gerelateerd nieuws? Volg dan onze Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram!

Vragen?
Dan kan je terecht bij Mounia Derouich via e-mailadres m.derouich@bisbee.nl of telefoonnummer 06-14622871.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.