Vacature kernteamdocent tweedegraads Natuurkunde in Haaksbergen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
kernteamdocent tweedegraads Natuurkunde 
Datum online
2021-02-18 18-02-2021
Sluitingsdatum
28-2-2021
Met ingang van
17-02-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

Jouw lessen laten leerlingen zien en ervaren welke rol natuurkunde in ons dagelijks leven speelt. Dit doe je door voorbeelden te geven en door diverse proeven uit te voeren met de leerlingen. Daarnaast probeer je de leerlingen nieuwsgierig te maken naar het hoe en waarom. Je prikkelt anderen graag om hier over na te denken. Samen met de leerlingen kom je tot de antwoorden waarbij je de aandacht van alle leerlingen weet vast te houden. Een goede lesvoorbereiding en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen zijn hierin belangrijk, bij Het Assink lyceum krijg jij hier ruimte voor.

Naast het geven van lessen is iedere docent bij Het Assink lyceum mentor. Jij bent het eerste aanspreekpunt in het geval van persoonlijke en studie gerelateerde kwesties en begeleidt en adviseert waar dit nodig is.  

Eisen

Functie-eisen

Het onderwijs vraagt al een heleboel van je. Daarom vragen wij alleen een tweedegraads bevoegdheid voor natuurkunde en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Wij geloven in het goede van de mens maar moeten dit wel kunnen verantwoorden middels een kwaliteitsbewijs. 

Over Het Assink Lyceum

Naam school
Adres
Bouwmeester 10, 7481LP Haaksbergen
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Alle sectoren
Contactpersoon
Mevr. K. Knol
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Het Assink lyceum is een toonaangevende samenwerkingsschool in de regio Zuid-Twente en Noordoost Achterhoek. Het is een brede school die onderwijs biedt aan leerlingen van het vmbo, havo en vwo. De school heeft vijf vestigingen in Eibergen, Haaksbergen en Neede.
 
In de regio heeft de school een reputatie opgebouwd van een sociaal-cultureel actieve en internationaal georiënteerde leef- en leergemeenschap. Wat ons drijft is dat we leerlingen verder willen laten komen dan ze zelf hadden kunnen bedenken.
 
Het onderwijs aan circa 2650 leerlingen wordt mogelijk gemaakt door ongeveer 225 docenten en 70 onderwijs-ondersteunende personeels-leden. Het Assink lyceum bestaat uit een onderwijsgroep vmbo en een onderwijsgroep havo/vwo. Omdat we waarde hechten aan kleinschaligheid, hebben we de onderwijsafdelingen opgedeeld in kernteams die het onderwijs verzorgen op de verschillende locaties. Op deze manier is er altijd een korte afstand tot de leerling en is er ruimte voor maatwerk. Het primaire proces wordt ondersteund door het bureau onderwijs en het bureau bedrijfsvoering.
 
Onze medewerkers typeren zich als mensgericht, ondernemend, inspirerend en ambitieus waarmee we onze missie waarmaken: Het Assink daagt uit !