Vacature Helpende hand in Zandvoort

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Helpende hand 
Datum online
2021-02-17 17-02-2021
Sluitingsdatum
17-4-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,6-0,8 fte
Omschrijving
De School biedt kinderen een integrale leervoorziening en is 50 weken per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Om kinderen integraal te begeleiden, kennen wij een eenvoudig functiebouwwerk bestaande uit één functie: leerkracht. Onze leerkrachten zijn pedagogisch medewerker, docent, onderwijsontwikkelaar, remedial teacher en intern begeleider in-één. Vanwege de andere werkwijze voorziet het team zelf in vervanging bij vakantie en ziekte.

In afwachting van nieuwe collega's zoeken wij naarstig naar 'helpende handen' in welke vorm dan ook. 
Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning op de groepen als rechter- en linkerhand van de vaste leerkrachten, invalwerk voor een of enkele dagdelen, aanbod van themalessen, assistentie bij lunch, buitenspelen en bewegingsonderwijs. Afhankelijk van de werkzaamheden is er al dan niet een onderwijsbevoegdheid vereist.

Dit werk kan samengaan met een kennismaking met ons concept, dan wel aantrekkelijk zijn als onderdeel van een persoonlijk ontwikkelingsplan, werkervaringsplaats, stage of bijbaan.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Minimale beschikbaarheid van 3 dag(delen) per week is gewenst. De medewerkers van De School werken op rooster dat iedere 10 weken (na het opgeven van roosterwensen) wordt gemaakt en verstuurd.

Pedagogische ervaring is vereist, evenals een minimum opleidingsniveau van onderwijsassistent of pedagogisch medewerker.
Zie voor de lijst https://www.kinderopvang-werkt.nl/sites/fcb_kinderopvang/files/kwalificatie-eis_pedagogisch_medewerker.pdf

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Inschaling op basis van werkervaring en behaalde diploma's. 

Over De School

Naam school
Adres
JP Thijsseweg 24, 2041BM Zandvoort
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Rosanne
Omschrijving
De School in Zandvoort verzorgt gewoon basisonderwijs en méér op een ongewone manier, namelijk ‘op maat’. En dat voeren we ver door, dus ook in de hoeveelheid onderwijstijd.

‘Op maat’ doen wij door de combinatie van deze drie pijlers:
– jaarrond open
– mee-ontwerpen en mee-beslissen
– thematisch onderwijs

Wij zijn in 2008 gestart als eerste school met flexibele en ruime schooltijden. Kunnen variëren in tijd is logisch om onderwijs op maat te kunnen maken. In die ruime tijden organiseren we zeer gevarieerd onderwijs rond aantrekkelijke thema’s. Op wat en hoe we het onderwijs organiseren kunnen leerlingen, hun ouders en leerkrachten invloed hebben.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Vanwege de extra maatregelen betreffende Covid-19 zullen wij bij gewekte interesse via Teams een kennismakingsgesprek voeren.
Indien dit vanuit beide kanten positief wordt ervaren, kan er een meedraaidag worden gepland, met inachtneming van de bekende maatregelen. De meedraaidag wordt nabesproken tijdens een zogeheten teamkring. Hier wordt ook besloten wel of niet tot diensverband over te gaan. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.