Vacature Managementassistent in Houten

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Managementassistent 
Datum online
2021-02-18 18-02-2021
Sluitingsdatum
12-4-2021
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
40 uur
Omschrijving
De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal - van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap - groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 30 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter.
Per 1 januari 2021 heeft er een bestuurlijke fusie plaatsgevonden tussen Wellantcollege, Helicon Opleidingen en CITAVERDE College. Dat betekent concreet dat we per 1 augustus 2021 één organisatie vormen, mét een nieuwe naam: Yuverta. Door samen verder te gaan bundelen we onze krachten en kennis. Samen zijn we met 53 locaties de grootste groene onderwijsorganisatie van Nederland en daarbuiten. We kunnen onze onderwijskwaliteit verder versterken en zo - ook in de toekomst - ons unieke, persoonlijke onderwijs blijven bieden. We zijn thuis in de toekomst, omdat we ons bezighouden met thema's die er toedoen, zoals klimaat, energie, water, voeding, en welzijn van mens en dier. Daarmee zijn we écht van betekenis voor leerlingen, studenten, cursisten, collega's en onze regio.


"Je ontwikkelt meer bij Wellant"

Wij willen het verhaal van Wellant tastbaar maken voor leerlingen, ouders en toekomstige werknemers. Wie zijn we? Waarvoor staan we? Daarom zoeken we jou, een Managementassistent.

Waarin jij het verschil maakt
We vragen heel wat van je, maar daar staat ook veel tegenover. Je krijgt bij ons een baan waarin je samen met je collega's kunt bijdragen aan een duurzame, leefbare en mooie wereld. Wellantcollege is de grootste Europese vmbo-, mbo- en LLO-opleider in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Werk je bij ons, dan help je tieners zich te ontwikkelen tot volwassenen die zich straks bezighouden met belangrijke maatschappelijke thema's in Nederland.

Het team waarin je werkt
We zijn een enthousiast team en zeggen 'je' en 'jou' tegen elkaar. In totaal zijn we met elf mensen. Van jong, tot wat ouder. We hebben een teamleider die ons coachend leiding geeft. Stuk voor stuk hebben we passie voor ons vak. Je vindt dus altijd iemand om mee te sparren en we werken graag met je samen.

Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zijn wij op zoek naar een managementassistent voor 0,8 - 1,0 fte. Het betreft een tijdelijke vacature voor de duur van dit schooljaar, d.w.z. t/m 31 juli 2021. Of een verlenging na deze datum mogelijk is, zal op een later moment duidelijk worden.


Jouw profiel
Wij zoeken een kwalitatief goede managementassistent, die:
 • Affiniteit heeft met Marketing & Communicatie;
 • Ervaring heeft met secretaressewerk op managementniveau;
 • Beschikt over MBO+ werk- en denkniveau;
 • Beschikt over kennis van administratieve procedures;
 • Vaardig is in het gebruik van administratieve computerprogramma's;
 • Goed kan samenwerken met collega's, ook digitaal;
 • Punctueel en proactief is;
 • Beschikt over coördinerende en organisatorische vaardigheden.
Werkzaamheden
Je werkzaamheden zijn onder meer:
 • Agenda en mailbox beheren;
 • Plannen, coördineren en vastleggen van afspraken en attenderen op nakoming hiervan;
 • Notuleren dan wel actiepunten vastleggen tijdens online vergaderingen;
 • Digitaal documenteren en archiveren;
 • Uitvoeren van administratief ondersteunende werkzaamheden;
 • Verstrekken van informatie aan in- en extern belanghebbenden.
Wat bieden wij
Bij ons verdien je een goed salaris, schaal 7 maximaal € 3.083,00. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
 • 13de maand
 • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties
 • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen
Op de functies bij Wellantcollege is de cao mbo van toepassing.

Wellantcollege heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wellantcollege? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het je wat?
Ben je ook zo enthousiast geworden over deze vacature vul dan snel het sollicitatieformulier in via onderstaande button 'direct solliciteren'.

Als je via indeed, meesterbaan of een van de andere kanalen deze vacature hebt gevonden, ga dan eerst naar onze website werkenbijwellant.nl en vul het sollicitatieformulier in bij de betreffende vacature.

Let op! sollicitaties die per mail of op andere wijze bij ons binnenkomen, kunnen wij niet in behandeling nemen.

Meer weten
Neem contact op met Coralie Gerstel, corporate recruiter, T: 06-18595467.

Hebben we een klik, dan mag je zo snel als mogelijk bij ons beginnen!

Voor invulling van alle vacatures bij Wellant geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
2

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 7

Over Wellantcollege

Naam school
Adres
De Molen 94, 3990DD Houten
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal - van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap - groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 32 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.