Vacature Schoolbegeleider in Abbenbroek

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Schoolbegeleider 
Datum online
2021-01-29 29-01-2021
Sluitingsdatum
29-3-2021
Met ingang van
direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-1,0
Omschrijving
Wat ga je doen?   
Als schoolbegeleider ben je actief op het terrein van passend onderwijs binnen de regio van samenwerkingsverband Kindkracht (Voorne-Putten, Rozenburg). Je begeleidt, adviseert en consulteert de intern begeleiders en leerkrachten van een vast aantal scholen. Je werk is divers en uitdagend: je denkt mee over beleidsvorming en kwaliteitsverbetering, en behandelt met het zorgteam diverse vraagstukken op het gebied van onderwijs en zorg. Door proactief te signaleren, analyseren en adviseren draag je bij aan het verbeteren van de basisondersteuning op de scholen. Preventief werken is hierbij je uitgangspunt, zodat elk kind tot ontwikkeling kan blijven komen en we de uitstroomcijfers zo laag mogelijk kunnen houden.  
Geen kind de wijk uit! Dat is waar we voor staan.

Eisen

Functie-eisen
Wat vragen wij?   
 • Je beschikt over een wo opleiding tot (school/GZ-)psycholoog of orthopedagoog; 
 • Je hebt diepgaande kennis op het gebied van zorg, onderwijs en gedrag; 
 • Je hebt kennis van het (jonge) kind en kan scholen ondersteunen op dit terrein;  Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;  
 • Je hebt kennis van individuele zorg, het onderwijsleerproces en effectief Wat bieden wij?  
 • Een veelzijdige baan in een ambitieuze organisatie;  
 • Inschaling en rechtspositie conform CAO-PO, schaal 11; 
 • Een aanstelling bij het samenwerkingsverband voor de duur van een jaar, die na gebleken geschiktheid zal worden omgezet in een vast dienstverband.  
 • leerkrachtgedrag. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?  
 • Een veelzijdige baan in een ambitieuze organisatie;  
 • Inschaling en rechtspositie conform CAO-PO, schaal 11; 
 • Een aanstelling bij het samenwerkingsverband voor de duur van een jaar, die na gebleken geschiktheid zal worden omgezet in een vast dienstverband.  

Over Samenwerkingsverband Kindkracht

Adres
Gemeenlandsedijk Noord 26c, 3216AG Abbenbroek
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Zuidgeest
Omschrijving
Wie zijn we?
Wij zijn een samenwerkingsverband voor Primair Onderwijs in de regio Voorne Putten Rozenburg. De 60 scholen in deze regio, zowel regulier als speciaal (basis)onderwijs, werken samen om de juiste ondersteuning voor ieder kind te kunnen organiseren. Met elkaar vormen alle medewerkers op de scholen, de medewerkers op het kantoor en de schoolbesturen het samenwerkingsverband.

Wat doen we?
Wij helpen scholen om het beste uit het kind te halen. Zo voorzien we de scholen van geschikte middelen, het juiste advies, specifieke kennis en zorg in de vorm van ambulante begeleiding. Onze Kindkracht Specialisten zijn deskundigen die de leerkracht, ouders en het kind ondersteunen om te zorgen dat het goed gaat op school. Wij stimuleren de samenwerking tussen de verschillende scholen, zodat leerkrachten gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Op basis van vertrouwen werken we samen met het bestuur en de scholen aan een optimale ontwikkeling van ieder kind. Waarbij het belang van het kind altijd voorop staat!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wat is de procedure?  
We sluiten deze vacature zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Interesse? Reageer dan vandaag nog via mailadres: onderwijsloket@swvkindkracht.nl   
We hopen je snel te ontmoeten! 
  
In deze procedure kunnen wij referenties opvragen. Een ontwikkelassessment kan onderdeel uitmaken van deze procedure. Vragen over de inhoud van de vacature kun je stellen aan Simone van Bodegom (onderwijskundig medewerker van het samenwerkingsverband) op 0181-760905. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.