Vacature Staflid P&O in Druten Beuningen Beneden-Leeuwen en regio

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Staflid P&O 
Datum online
2021-01-13 13-01-2021
Sluitingsdatum
29-1-2021
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-0,8 FTE
Omschrijving
Over Groeisaam
Groeisaam is een onderwijsorganisatie met scholen in de gemeenten West Maas en Waal, Druten en Beuningen. Er wordt onderwijs gegeven aan circa 4.500 leerlingen, verdeeld over 23 scholen, waaronder twee SBO’s. Groeisaam heeft ruim 500 medewerkers in dienst. Zij zijn trots op de organisatie en werken er met plezier.
 
Het bestuurskantoor biedt ondersteuning aan de scholen op het gebied van onderwijs(kwaliteit), ICT, secretariaat, personeel en financiële zaken.
 
Over het bestuurskantoor
 • Ondersteunend en faciliterend voor onze scholen vanuit een betrokkenheid voor onderwijs en kinderen.
 • Een professionele organisatie.
 • Een team van enthousiaste collega’s met een informele en open werksfeer.
 • Af en toe is het hectisch; dan zetten we allemaal een tandje bij. 

Eisen

Functie-eisen
Dit ben jij
 
Je zorgt samen met collega’s van de afdeling P&O voor een optimale ondersteuning van onze scholen. Jouw aandachtsgebied ligt specifiek op het strategisch personeelsbeleid. Daarnaast stel je beleidsstukken op en adviseer je op het gebied van personeelsontwikkelingen, professionalisering, duurzame inzetbaarheid en rechtspositionele zaken aan bestuurders en scholen. Je bewaakt de kwaliteit en uitvoering van dit beleid. Je bent een betrokken en ervaren professional op het gebied van HR-processen, -beleid en -advisering. Je vervult  een kartrekkersrol in het P&O-team en zorgt voor verbinding.

We verwachten dat jij:
 • een academisch werk- en denkniveau hebt in het vakgebied;
 • bij voorkeur ervaring in het primair onderwijs hebt opgedaan;
 • integer, innovatief en resultaatgericht bent, initiatief neemt en goed kunt samenwerken;
 • communicatief sterk en verbindend bent.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Volgens CAO PO
Arbeidsvoorwaarden
En wij?
 
Wij bieden je:
 • een prettige en professionele werkomgeving binnen een ambitieuze onderwijsstichting;
 • een veelzijdige, uitdagende functie waarin jij al je expertise en vaardigheden kwijt kunt, waarin je je verder kunt ontwikkelen en waarin er groeimogelijkheden zijn;
 • inschaling op basis van opleiding en ervaring maximaal in schaal 11 CAO Primair Onderwijs (op basis van fulltime dienstverband minimaal € 2.643 en maximaal € 4.861 bruto per maand);
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Groeisaam Primair Onderwijs

Adres
van Heemstraweg 53, 6651KH Druten Beuningen Beneden-Leeuwen en regio
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Reuvers
Omschrijving
Stichting Groeisaam Primair Onderwijs biedt een kleurrijk onderwijspalet in de gemeenten West Maas en Waal, Druten en Beuningen. De naam Groeisaam is een samentrekking van ‘groeien’ en ‘samen’. Daarnaast is het woord afgeleid van ‘groeizaam’: een verwijzing naar onze streek met zijn vruchtbare rivierklei, waar het goed groeien is.

Groeien is een natuurlijk proces, dat altijd plaatsvindt. Mensen willen groeien, kinderen willen leren. Wij willen dat onze scholen groeizame plekken zijn, met een gunstig leer- en ontwikkelklimaat voor kinderen en medewerkers. Groeien verloopt niet altijd in hetzelfde tempo. Een groeiproces kan de ene keer snel, de andere keer langzaam verlopen. Die verschillen vormen ons uitgangspunt, en we koesteren de diversiteit.

Groeisaam is creatief, inspirerend, nieuwsgierig, verbindend, resultaatgericht en in balans. Iedere school krijgt de ruimte om een eigen invulling te geven aan het onderwijs, passend bij de eigen omgeving. Het veelkleurige en veelzijdige karakter van Groeisaam is terug te zien in de huisstijl. Onze scholen werken samen om de mogelijkheden voor onze kinderen en medewerkers te vergroten en we bieden elkaar ruggensteun waar nodig. Zo groeien we samen!
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We horen graag van je!

We nodigen je van harte uit om uiterlijk 29 januari a.s. je motivatiebrief en cv te sturen aan Wilma Reuvers (w.reuvers@groeisaampo.nl). Wil je graag meer weten over het werken op ons bestuurskantoor? Daarvoor kun je bellen met mevrouw Tonny Peer (tel. 06-46698733).
De sollicitatiegesprekken staan gepland op 3 februari a.s. vanaf 17.30 uur, de vervolggesprekken op 8 februari a.s. vanaf 17.30 uur.

Tip: druk een exemplaar van deze vacature af als je gesolliciteerd hebt. Zie onderaan deze pagina. 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.