Vacature docent biologie in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent biologie 
Datum online
2021-01-06 06-01-2021
Sluitingsdatum
6-2-2021
Met ingang van
per 1 maart
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Aantal uren
15
Omschrijving
In verband met een zwangerschapsverlof van een van onze biologiedocenten, zoeken wij een stevige en zelfstandige vervanger. De sectie is uiteraard bereid de tijdelijke collega goed te ondersteunen, maar ervaring is absoluut een pre. Zeker ook, omdat de online periode zijn nawerking zal hebben en leerlingen behoefte hebben aan vertrouwen en structuur.

De vervangingsperiodeis van 1 maart tot de zomervakantie.
Het gaat om de klassen 1,4 en 5.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg

Over Gymnasium Haganum

Naam school
Adres
Laan van Meerdervoort 57, 2517AG Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. H. ten Hove
Niveau
gymnasium
Omschrijving
Het Gymnasium Haganum is een openbaar categoraal gymnasium met een kleine 800 leerlingen en 70 medewerkers. De school, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1394, is gehuisvest in een neo-renaissancistisch gebouw aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Het gebouw dateert uit 1907, is rijksmonument en ademt een bijzondere sfeer.

Wij zien een gymnasiumopleiding als een vwo-plus-opleiding, waarmee bedoeld wordt dat wij de leerling in alle vakken meer willen bieden dan voor het behalen van het diploma noodzakelijk is. Dat extra aanbod is terug te vinden in de lessen en in de activiteiten daarbuiten. Aan cultuur wordt hierbij veel aandacht besteed.

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich intellectueel, sociaal en creatief ontplooien en zelf verantwoordelijkheid nemen voor het eigen leerproces. Onze leerlingen en collega's hebben een grote variatie in kwaliteiten, meningen, levensbeschouwing, uiterlijk en gedrag. Respect voor elkaar en erkenning van gelijkwaardigheid zijn voor ons belangrijke uitgangspunten die de sfeer bepalen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wij nemen alleen sollicitaties via Meesterbaan in behandeling. Als u geinteresseerd bent, kunt u de sollicitatie richten aan de rector, Hanneke ten Hove
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.