Vacature Docent Start-Up Gouda in Gouda

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Start-Up Gouda 
Datum online
2020-12-16 16-12-2020
Sluitingsdatum
18-3-2021
Met ingang van
16-12-2020
FTE
0,8000
Omschrijving
Docent Start-Up College 

Bij MBO College Start-Up team Gouda, is een vacature ontstaan voor een docent. De werkzaamheden van de docent worden verricht binnen de opleiding Entree/Service Medewerker. Kun jij goed contact maken met onze verschillende studenten, ze motiveren en een veilige en uitdagende leeromgeving creëren in de klas? En heb je ook nog vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Ons College

MBO College Start–Up is een relatief nieuw College en volop in ontwikkeling. Ons College wil de student centraal stellen en om die reden wordt het Gepersonaliseerd Leren vorm gegeven. Binnen het College worden de opleidingen Entree & Servicemedewerker aangeboden. Onze studenten krijgen onderwijs op school en in de beroepspraktijk. Ze krijgen intensieve leerdoel gerichte coaching en studieloopbaanbegeleiding. Hierdoor boeken zij meer resultaten in hun opleidingen en vallen studenten minder uit. Bekijk ook ons filmpje over gepersonaliseerd onderwijs via deze link.

Wat ga je doen?

- Je bereidt lessen voor en geeft ze op het gebied van zakelijk en commercieel, logistiek, zorg, techniek, (mobiliteit, bouw, installatie) , horeca, Nederlands, loopbaan, burgerschap, rekenen;
- Je begeleidt studenten in hun leerproces, op vakinhoud maar ook aan hun persoonlijke ontwikkeling;
- Je bent studieloopbaanbegeleider van een groep studenten die een opleiding volgen op niveau 1 of 2;
- Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en afstemming van het onderwijscurriculum.

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar docenten die echt plezier hebben in het mbo-onderwijs. Die goed kunnen improviseren en teamspeler zijn. Je komt in een kleinschalig, toegewijd team te werken binnen een organisatie die in beweging is. Heb jij zin om je steentje bij te dragen aan het verder bouwen van onze organisatie?

Wat vragen wij verder?

- Je hebt een Pedagogisch/didactische bekwaamheden belangrijk, hoe je deze hebt opgedaan kan op verschillende manieren zijn geweest. Bijvoorbeeld door middel van een lerarenopleiding of PABO met aanvullende opleiding;
- Je hebt een sterke betrokkenheid bij de Entree en niveau 2 studenten;
- Je werkt aan eigentijds onderwijs;
- Je hebt kwaliteitszorg hoog in het vaandel staan;
- Je bent bevoegd docent bv omgangskunde, Nederlands; 
- Je hebt een sterke affiniteit heeft met gepersonaliseerd leren.

Wat bieden wij? 

Collega’s die net als jij gáán voor onze studenten. Daarnaast kun je rekenen op een salaris van maximaal € 4.359 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao mbo). Daarnaast bieden wij een tijdelijke aanstelling die wij bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende omstandigheden graag voortzetten in een vaste aanstelling. Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor.

Daarnaast bieden wij:

- 8,33% eindejaarsuitkering; 
- Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
- 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling; 
- Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
- Een laptop volgens onze BYOD-regeling; 
- Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
- Ruime scholingsfaciliteiten. 

Meer informatie?

Voor vragen kun je contact opnemen met de Onderwijskundig Teamleider MBO College Start - Up, via de email: adijk@mborijnland.nl

Reageren?

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure. 

Na je sollicitatie 

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie. 

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Over mboRijnland

Naam school
Adres
Groen van Prinstererlaan 52, 2805TE Gouda Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Omschrijving
Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.