Vacature Zorgcoordinator in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Zorgcoordinator 
Datum online
2020-12-15 15-12-2020
Sluitingsdatum
25-1-2021
Met ingang van
01-03-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 fte
Omschrijving
Het Bindelmeer College, een kleine maar bruisende VMBO-school, waarin we elkaar kennen en ontmoeten. De klassen zijn klein zodat onze leerlingen de aandacht krijgen die ze verdienen. Wil jij graag de spil zijn in deze school die zorgt voor de verbinding tussen de thuissituatie, school en de hulpverlening? En zet jij je vaardigheden graag in om ook in uitdagende situaties te blijven denken in oplossingen. Reageer dan op deze vacature.

Als zorgcoordinator zorg jij met een schoolbreed zorgteam voor optimale resultaten voor elke leerling. Je werkt hierin samen met de ouders, de leerlingbegeleiders en hulpverlenende instanties. Je zorgt er samen met het zorgteam voor dat leerlingen de ondersteuning krijgen die zij verdienen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van trainingen, zoals mindfulness, het coordineren van het preventieve aanbod, extra ondersteuning vanuit de ondersteuningsklas of door middel van individuele coaching. Kortom een gevarieerde baan. 
Deze vacature betreft een zwangerschaps vervanging.

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Zorg coordinator opleiding of soort gelijke opleiding
Je bent een duizendpoot, flexibel en kan makkelijk schakelen en oplossingsgericht denken.
Je hebt affiniteit met VMBO leerlingen met leerachterstanden.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 10

Over Bindelmeer College

Naam school
Adres
Dubbelink 1, 1102AL Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Administratie
Niveau
lwoo, vmbo, mavo
Omschrijving
Het Bindelmeer College is een dynamische VMBO school in Amsterdam Zuid-Oost. Een brede school waar talentontwikkeling centraal staat voor alle leerlingen. Er wordt gewerkt met het intersectorale programma commercie& dienstverlening.
 
Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan Dance.
Bijzonderheden
Het Bindelmeer College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.