Vacature Docent Wiskunde, 1e graads in Purmerend

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde, 1e graads 
Datum online
2021-03-31 31-03-2021
Sluitingsdatum
30-4-2021
Met ingang van
01-08-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 1,0 fte
Omschrijving
DDe Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestiging Jan van Egmond Lyceum vanaf 1 augustus 2021 een vacature voor een
Eerstegraads docent Wiskunde
(0,5 – 1,0 fte)
 
Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent Wiskunde ga je lesgeven aan de havo/vwo-leerlingen. Je verzorgt lessen op het gebied van Wiskunde en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen. Wij zijn op zoek naar twee docenten.

Wat breng jij mee? 
Je bent in bezit van een eerstegraads bevoegdheid Wiskunde. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan havo/vwo leerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.

Wat bieden wij? 
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie wordt maximaal ingeschaald in schaal LD. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vacature met uitzicht op vast.
 
Solliciteren? 
Je kunt hieronder tot 1 mei as. via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen. Acquisitie of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Opleiding
1e graads

Over Jan van Egmond Lyceum

Naam school
Adres
Hoornselaan 10 , 1442AX Purmerend Noord-Holland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling P&O
Omschrijving

De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een samenwerkingsverband van zes scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Waterland en omliggende gemeenten. De organisatie kent een campus havo/vwo (het Jan van Egmond Lyceum en het Da Vinci College), een campus vmbo/pro (SG Antoni Gaudí, SG Nelson Mandela, SG W.J. Bladergroen, het SG Gerrit Rietveld) en ondersteunende diensten.

Binnen onze scholengroep liggen er kansen voor zowel eerste- als tweedegraads docenten. De grote verscheidenheid aan scholen binnen onze groep staat garant voor een zeer afwisselende baan.

Bijzonderheden

Het Jan van Egmond Lyceum is onderdeel van de Purmerendse ScholenGroep.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.