Vacature studenten/vrijwilligers (met vergoeding) in Haaksbergen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
studenten/vrijwilligers (met vergoeding) 
Datum online
2020-12-10 10-12-2020
Sluitingsdatum
1-3-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

Het Assink Lyceum is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die meewerken in de school in Haaksbergen, Eibergen en Neede.

Wij zoeken naar vrijwilligers die willen helpen bij het houden van toezicht bij online lessen. Als vrijwilliger houd je toezicht als de leraar vanwege de corona-maatregelen vanuit huis les geeft aan de leerlingen. De leerlingen volgen de les op school vanuit een klaslokaal of Werk- en Leercentrum. In overleg is het daarnaast mogelijk dat je de onderwijsassistent ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden in het Werk- en Leercentrum.

Als vrijwilliger krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met het voortgezet onderwijs en help je onze begeleiding aan de leerlingen te versterken.

Eisen

Functie-eisen

We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met jongeren en onderwijs. Je hebt daarnaast goede sociale en communicatieve vaardigheden.

We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). Wij geloven in het goede van de mens maar moeten dit wel kunnen verantwoorden middels een kwaliteitsbewijs. 

Over Het Assink Lyceum

Naam school
Adres
Bouwmeester 10, 7481LP Haaksbergen
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Alle sectoren
Contactpersoon
Mevr. K. Knol
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Het Assink lyceum is een toonaangevende samenwerkingsschool in de regio Zuid-Twente en Noordoost Achterhoek. Het is een brede school die onderwijs biedt aan leerlingen van het vmbo, havo en vwo. De school heeft vijf vestigingen in Eibergen, Haaksbergen en Neede.
 
In de regio heeft de school een reputatie opgebouwd van een sociaal-cultureel actieve en internationaal georiënteerde leef- en leergemeenschap. Wat ons drijft is dat we leerlingen verder willen laten komen dan ze zelf hadden kunnen bedenken.
 
Het onderwijs aan circa 2650 leerlingen wordt mogelijk gemaakt door ongeveer 225 docenten en 70 onderwijs-ondersteunende personeels-leden. Het Assink lyceum bestaat uit een onderwijsgroep vmbo en een onderwijsgroep havo/vwo. Omdat we waarde hechten aan kleinschaligheid, hebben we de onderwijsafdelingen opgedeeld in kernteams die het onderwijs verzorgen op de verschillende locaties. Op deze manier is er altijd een korte afstand tot de leerling en is er ruimte voor maatwerk. Het primaire proces wordt ondersteund door het bureau onderwijs en het bureau bedrijfsvoering.
 
Onze medewerkers typeren zich als mensgericht, ondernemend, inspirerend en ambitieus waarmee we onze missie waarmaken: Het Assink daagt uit !