Vacature Invaldocent in Groningen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Invaldocent 
Datum online
2020-12-04 04-12-2020
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
in overleg
Omschrijving

Het bestuur van de Groningse schoolvereniging is op zoek naar invalleerkrachten. Voor alle groepen en die op meedere dagen van de week beschikbaar zijn. Meer informatie is te vinden op de website www.g-s-v.nl (onder vacatures).

Eisen

Functie-eisen

Wij zoeken leerkrachten die de Engelse taal op een goed niveau beheersen in verband met het tweetalige karakter van de school. Flexibel zijn en het vermogen hebben om makkelijk te schakelen; affiniteit met de leeftijdsgroepen; een open en lerende houding hebben en didactisch en pedagogisch sterke teamspelers zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO-PO

Over Groningse Schoolvereniging

Adres
Sweelincklaan 4 , 9722JV Groningen Groningen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Internationale school
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Gerda Koning
Omschrijving
De Groningse Schoolvereniging (GSV) is sinds 1910 een bijzondere school voor basisonderwijs op algemene grondslag.
“We willen onze leerlingen helpen om uit te groeien tot zelfstandige wereldburgers die hun plek kunnen vinden in de internationale samenleving van de 21e eeuw, op alle gebieden van hun leven: in relaties, studie, werk en de maatschappij, waarbij ze oog hebben voor hun directe omgeving.”
Dit betekent dat we onze leerlingen het beste uit zichzelf en anderen willen laten halen in een internationaal ingerichte leeromgeving. De school schept daarvoor samen met de ouders de voorwaarden door grensverleggend onderwijs aan te bieden in een sfeer van geborgenheid en wederzijds respect.
De school telt ca. 800 leerlingen, verdeeld over 38 groepen, waarvan 8 in de Internationale afdeling, 6 groepen in de HB afdeling en 24 groepen op de reguliere Tweetalige afdeling van de school. Waar mogelijk wordt gewerkt in kleine groepen (20-22 leerlingen tot en met groep 3, Internationaal en op de Hoogbegaafden afdeling.
Het onderwijs kenmerkt zich door leerlinggerichtheid, tweetalig onderwijs, een duidelijke zorgstructuur binnen een lerende organisatie.
De GSV heeft een jong enthousiast team met vakdocenten voor muziek, bewegingsonderwijs, Engels, ICT, interne begeleiding en remedial teaching.
 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

U kunt een motivatiebrief en CV per mail sturen naar :
info@g-s-v.nl.
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met dhr. T. Wiegman (directeur) - t.wiegman@g-s-v.nl of met dhr. M.Patist (teamleider van de bovenbouwgroepen)- m.patist@g-s-v.nl. 
Beiden zijn ook bereikbaar via het telefoonnummer van school : 050-5270818.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.