Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Datum online
2020-12-02 02-12-2020
Met ingang van
01-02-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6-1.0
Omschrijving

Op de Tweede Openluchtschool denken wij verder dan de voordeur. Sterker nog, wij gooien onze deuren open! Wij vinden dat we beter, leuker en spannender kunnen leren en lesgeven dan tussen die vier muren. Zie jij dit onderwijsconcept wel zitten, beschik jij ook over zo’n outdoor mentaliteit? Dan zoeken wij jou.  

De Tweede Openluchtschool heeft rond de 235 leerlingen en een jong, energiek en betrokken team. Onze school heeft een groot schoolplein dat voor allerlei activiteiten gebruikt wordt. In de groepen 3 t/m 8 hebben we aan de klaslokalen een buitenlokaal waarin met je groep of met kleine groepjes kan werken. We hebben veel extra leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel op school rondlopen. We werken met het ADI- en GIP-model, hebben een open structuur en zijn samen verantwoordelijk. Waar gewenst denken en handelen we buiten de gebaande paden. We begeleiden en volgen onze leerlingen maar durven ook los te laten. Een speerpunt is het eigenaarschap van de leerlingen te vergroten, dit doen we vooral drie keer per jaar tijdens de schoolbrede thema's.

We zoeken een enthousiaste en flexibele kracht. Een teamspeler en aanpakker. Wil je fulltime werken of minder, het aantal uren is bespreekbaar. Ook nog niet-afgestudeerde leerkrachten kunnen solliciteren.   


Eisen

Functie-eisen

Ben je leerkracht of ben je bijna klaar met de opleiding en geïnteresseerd? Wil je minimaal 3 dagen, of meer werken. Vind je het leuk om de school, de leerlingen en het team te leren kennen door in verschillende groepen te staan als duo-leerkracht, waarbij je ook aan co-teaching doet?

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10 of L11

Over Tweede Openluchtschool voor het Gezonde Kind

Adres
Fred Roeskestraat 74-76, 1076ED Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Isabelle Ferwerda
Omschrijving
De Tweede Openluchtschool staat in Amsterdam-Zuid. Groep 3 t/m 8 heeft binnen- en buitenlokalen en de groepen 1/2 hebben een deur naar een gezamenlijk plein. De lessen kunnen ook op ons grote, groene schoolplein gegeven worden.
We leren de leerlingen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces. Onze leerlingen leren samen, ontwikkelen zich samen en presteren samen. We differentieren ons onderwijsaanbod op de punten waar dat effectief en mogelijk is.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Ben je geïnteresseerd? Mail ons dan je CV en je motivatiebrief. Een filmpje of een VLOG mag ook. We horen graag van je!  
Isabelle Ferwerda   
i.ferwerda@openluchtschool2.nl  
Directeur Tweede Openluchtschool  
Fred Roeskestraat 74-76  
1076 ED Amsterdam  
020-6793858 / 06-50631894  
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.