Vacature Leerkracht bovenbouw in Leiden in Leiden

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht bovenbouw in Leiden 
Datum online
2020-11-20 20-11-2020
Met ingang van
2020-11-06
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
24
Omschrijving

Hey pittige juf óf stoere meester, ik ben op zoek naar jou! Voor een bovenbouwgroep in Leiden zoek ik een leerkracht die stevig in de schoenen staat om het schooljaar goed af te trappen.
In de bovenbouw heb je te maken met leerlingen met die al een flink karakter hebben opgebouwd. Een weerwoord en af en toe een flinke discussie hoort erbij, maar deze ga jij zeker niet uit de weg. Jij bent de leerkracht die tegen een stootje kan en deze doelgroep juist als uitdaging ziet. Jij laat jezelf altijd van je beste kant zien en laat je niet zo snel van je stuk brengen. Een echte bovenbouwleerkracht, dat ben jij!

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Lees dan snel verder!
Werken op een basisschool in Leiden, dit is een ding dat zeker is. Samen met jou ga ik kijken welke school het beste bij jou past. 
DIT IS WIJS heeft contacten met verschillende besturen in -en rondom Leiden, waardoor er altijd wel een leuke uitdaging op jou staat te wachten! Ben jij een leerkracht die meer tot je recht komt op een daltonschool, prima! Liever een jenaplanschool of montessori? Ook op deze scholen hebben we leuke opdrachten voor de bovenbouw.

Eisen

Functie-eisen

Belangrijk is dat jij jezelf herkent in bovenstaande omschrijving en zin hebt in een nieuwe uitdaging. Daarbij ben je in het bezit van een pabo diploma, heb je (bij voorkeur) ervaring in de bovenbouw en wil jij graag op verschillende scholen werken in Amsterdam.
Daarnaast ben jij flexibel inzetbaar, begrijp jij als geen ander de belevingswereld van kinderen, ben jij erop gebrand om het beste uit elke leerling te halen en ben jij een fijne collega.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
2000
Arbeidsvoorwaarden

  • De kans om op verschillende scholen werkzaam te zijn in Leiden;
  • Een afwisselende werkplek;
Flexibiliteit in dagen; Doorgroeimogelijkheden binnen DIT IS WIJS; Een salaris tussen de €2678,- (starter) en €4113,- (ervaren) op basis van een fulltime werkweek; De mogelijkheid om cursussen te volgen via de Academy; Een coach die jou begeleidt wanneer je daar behoefte aan hebt.

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 2312KP Leiden Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.