Vacature Parttime docent Zorg en Welzijn in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Parttime docent Zorg en Welzijn 
Datum online
2020-11-19 19-11-2020
Met ingang van
2020-11-05
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
12
Omschrijving

Voor een uniek (online) project zijn wij op zoek naar meerdere trainers, opleiders of bevoegde docenten met een zorgachtergrond. Ben jij vakinhoudelijk competent op minimaal MBO niveau 3/4 in de zorg, vaardig in het geven van online trainingen en tot de kerst beschikbaar voor minimaal 12 uur per week? Lees snel verder!
Tijdens de online trainingen ga jij als trainer, opleider of bevoegd docent Zorg en Welzijn de cursisten die (tijdelijk) in de ouderenzorg willen werken op een verantwoorde wijze trainen en voorbereiden. Dit doe je aan de hand van een vastgesteld en aansprekend Online Trainingsprogramma, waarbij jij als docent een digitale klas met cursisten van essentiële kennis, informatie en richtlijnen voorziet. Mede door jouw heldere en actieve manier van training geven kunnen de cursisten onder de huidige omstandigheden op een verantwoorde wijze in de zorg aan de slag.

De trainingen vinden online plaats, dus je hebt ongeacht je woonplaats geen reistijd! Daarnaast is het scholingsmateriaal al ontwikkeld en het sluit aan bij de behoefte van de cursisten.

Het gaat om een tijdelijke parttime functie van 12-28 uur per week (2 of 4 dagen) tot aan de kerstvakantie. De trainingen worden gegeven in 2 verschillende roosters: maandag tot en met donderdag of van dinsdag tot en met vrijdag, waarbij je elke week nieuwe cursisten krijgt. Bij succes krijgt het project in 2021 een vervolg.

Eisen

Functie-eisen

– 2e graads bevoegdheid/PDG Zorg en Welzijn en/of ervaring met trainen van medewerkers in de zorg;
– Affiniteit en ervaring met MBO niveaus 3 en 4 binnen de richting zorg;
– Per direct tot de kerstvakantie voor 12-28 uur per week beschikbaar;
– Wekelijks een groep nieuwe cursisten;
– Ervaring met het geven van online lessen/trainingen (mediavaardig);
– In het bezit van een laptop/PC (bij voorkeur met een tweede scherm);
– Zeer goed in het aanbrengen van structuur in de online lessen en klassenorganisatie;
– Uitstekende Pedagogische en Didactische vaardigheden;
– Flexibel, geduldig en bent in staat om de cursisten positief te benaderen;
– Creatief en initiatiefrijk.

Herken jij je bovenstaand profiel? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
2915-4359
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je de kans om onderdeel uit maken van een landelijk netwerk van opleiders én een bijdrage te leveren aan het oplossen van de maatschappelijke uitdaging van de arbeidstekorten binnen de zorg. Kortom, je zorgt er voor dat er meer mensen worden geschoold om in de zorg te werken. Daarnaast bieden wij het volgende:

• Salaris volgens inschaling CAO-MBO (minimaal € 2.915,- bij LB1 en maximaal € 4.359,- bij LB12 fulltime dienstverband);
• Overeenkomst voor bepaalde tijd (duur van het project);
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
• Een reiskostenvergoeding;
• Professionele begeleiding en coaching;

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe online baan in het onderwijs!

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 3512JE Utrecht Utrecht
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.