Vacature Groepsleerkracht groep 4 0,4 fte in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht groep 4 0,4 fte 
Datum online
2020-11-19 19-11-2020
Sluitingsdatum
11-3-2021
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
FTE
0,4
Omschrijving
Groepsleerkracht groep 4
Per direct, tijdelijk met uitzicht op vast
0,4 FTE, 16 uur per week (maandag en dinsdag)
             
Het dienstverband is in de eerste instantie tijdelijk, maar het zal bij goed functioneren omgezet worden naar onbepaalde tijd op deze school of een andere Stichting KBA Nw West school.
 
Wie zoeken wij?
We zoeken iemand die:
·       affiniteit heeft met anderstalige leerlingen;
·       ervaring heeft binnen het onderwijs
 
Je bent:
·       Creatief, flexibel en collegiaal
·       Duidelijk en gestructureerd
·       Maandag en dinsdag beschikbaar
 
Wie zijn wij op bs. Elout?
De Elout is een energieke en gezellige in Amsterdam Oud-Zuid, die intensief vormgeeft aan passend onderwijs aan zo’n 165 leerlingen! Je komt te werken op een gezellige buurtschool in Amsterdam Oud-Zuid, waar het ”kind” centraal staat. Wij zijn een echte Amsterdamse school en vinden het belangrijk om elkaar goed te kennen en samen te werken met collega’s en ouders en leerlingen.
De Elout is een school met een gemengde leerling populatie. De leerlingen hebben verschillende culturele - en sociale achtergronden. Het onderwijs op De Elout wordt gekenmerkt door maatwerk, structuur en individuele aandacht. Met onze werkwijze bieden wij onderwijs op maat en geven wij álle kinderen een goede basis niet alleen voor hun vervolgstudie, maar ook voor hun totale verdere ontwikkeling. Dit realiseren we in een warm, betrokken en veilig pedagogisch klimaat. De leerkrachten halen het beste uit zichzelf om het beste uit de kinderen naar boven te halen. Ze hebben soms een leidende en dan weer coachende rol. We zijn kritisch, maken bewuste keuzes en zetten in op professionalisering. We maken gebruik van elkaars deskundigheid en halen externe kennis binnen om onszelf en ons onderwijs steeds een slag beter te maken.
‘Iedereen telt mee!’
Wij werken hard, maar willen ook plezier beleven op het werk. De kinderen doen bij ons kennis en vaardigheden op, die ervoor zorgen dat zij een prettige plek in onze samenleving verwerven en een actieve positieve bijdrage aan deze samenleving kunnen gaan leveren.
Naast de directeur en de groepsleerkrachten zijn er onderwijsassistenten werkzaam op onze school. Voor de optimale zorg en talentontwikkeling van de kinderen hebben wij een intern begeleider en diverse remedial teachers in dienst. Er zijn tevens een aantal vakleerkrachten verbonden aan de school voor beeldende vorming, muziek- en bewegingsonderwijs. Een management ondersteuner en een schoonmaker complementeren het gehele team.
Kijkt u ook eens op onze website www.bselout.nl of op onze facebook pagina.
 
Wie is Stichting KBA Nw West?
Stichting KBA Nw West telt zo’n 200-220 medewerkers. In totaal bestaat de stichting uit 1 ondersteunend bestuurskantoor en 7 basisscholen, verspreid over verschillende wijken van Amsterdam.
Vertrouwen, verantwoordelijkheid en betrokkenheid zijn de kernwaarden van de stichting.
De visie van de stichting luidt: Wij zijn een Amsterdamse leer- en leefgemeenschap waarin de ontwikkeling van onze Amsterdamse kinderen centraal staat. Een gemeenschap waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt: de kinderen, de ouders én de medewerkers. Iedere school heeft ruimte om zich vanuit eigenheid, zingeving en creativiteit te verbinden met de buurt en zo invulling te geven aan uitstekend onderwijs.
 
Klik hier voor een filmpje van onze stichting.
 
Hoe kun je solliciteren?
Reageren kan via de directeur Hanife Sak door een e-mail te sturen naar: h.sak@bselout.nl of te bellen naar 020. 4702717.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Over BS Elout

Naam school
Adres
Corn. Krusemanstraat 70, 1075NS Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Hanife Sak
Omschrijving
De Elout is een school met een gemengde leerlingpopulatie; de leerlingen hebben verschillende culturele en sociale achtergronden. Wij zijn een echte Amsterdamse school en vinden het belangrijk om elkaar goed te kennen en samen te werken met collega’s, ouders en leerlingen.
Het onderwijs op de Elout wordt gekenmerkt door maatwerk, structuur en individuele aandacht. Met onze werkwijze bieden wij onderwijs op maat en geven wij álle kinderen een goede basis voor hun vervolgstudie alsmede voor hun totale verdere ontwikkeling. Dit realiseren we in een warm, betrokken en veilig pedagogisch klimaat. Wij werken hard, maar willen ook plezier beleven op het werk. De kinderen leren bij ons kennis en vaardigheden die ervoor zorgen dat zij een prettige plek in onze samenleving verwerven en een actieve positieve bijdrage kunnen leveren aan deze samenleving.

U komt te werken op een gezellige buurtschool in Amsterdam Oud-Zuid, waar het kind centraal staat.
Wij bieden een uitdagende functie op een goede school, met een jong, kritisch, hecht en hardwerkend team dat het beste uit de kinderen wil halen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.