Vacature Docent creatieve vakken Rotterdam in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent creatieve vakken Rotterdam 
Datum online
2020-11-19 19-11-2020
Met ingang van
2020-11-05
Aantal uren
8
Omschrijving

Wij van DIT IS WIJS Leerlijnen staan bekend als échte creatieve duizendpoten. Wij zijn op zoek naar uitbreiding voor de regio Rotterdam, waarin wij op zoek gaan naar de meest uiteenlopende workshops die jij met veel plezier mag gaan geven op de scholen waarmee wij samenwerken.
Wat jij gaat doen kan iedere dag anders zijn, wat dus juist zo leuk is. Met jouw passie voor het onderwijs en jouw aantoonbare werkervaring weet jij de leerlingen van groep 1 tot en met 8 uit te dagen en te inspireren. Wij kunnen jouw hulp bijvoorbeeld gebruiken als jij gek bent op sport of graag kinderen wilt leren over ICT. Sta jij ieder weekend te sleutelen aan motorvoertuigen? Dan zijn onze Techniek-workshops wellicht iets voor jou. Ben jij in je vrije tijd niet weg te slaan uit de dansschool en wil jij jouw ervaring en kennis overbrengen? Ook bieden wij dansworkshops aan!
Kortom, wij gaan met jou in gesprek over jouw passie. Hierna gaan we kijken met welke workshops jij het beste tot je recht komt en voor je het weet ben jij klaar voor jouw eerste werkdag!

Eisen

Functie-eisen

Jij bent een creatieveling met een passie voor lesgeven aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Je bent één of meerdere dag(delen) beschikbaar om in de regio Rotterdam te werken. Jij kunt ons vertellen waarom wij juist jou in ons team zouden moeten opnemen en verbluft ons met jouw enthousiasme en skills.
Alsof we een spiegel voorhouden? Mooi, laten we een (digitale) kop koffie drinken!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
1500
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou de mogelijkheid om je huidige baan te combineren met een afwisselende baan in het onderwijs. Op basis van je ervaring en diploma's bieden we je een salaris tussen de €12,- en €18,- bruto per uur. Kosten voor het reizen gemaakt? Deze kun je bij ons na 30km per dag declareren met €0,19 per kilometer. Je eventuele parkeerkosten kunnen geheel gedeclareerd worden.

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 3011AZ Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.