Vacature Leerkracht, groep 3-4 in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht, groep 3-4 
Datum online
2020-11-19 19-11-2020
Sluitingsdatum
19-12-2020
FTE
0,6-0,8
Omschrijving
Ons verhaal
Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs,
voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken.
Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder de Jan Prinsschool, een openbare Montessorischool

De Jan Prinsschool
De Jan Prinsschool is een Rotterdamse stadsschool midden in het centrum waar voor de leerlingen genoeg ruimte is om te spelen, zelfs bovenop het gebouw. Gelegen naast de markthal kun je spreken van een unieke locatie. De Jan Prinsschool heeft momenteel ruim 400 leerlingen en is een groeiende school.
Met de uitgangspunten van Maria Montessori als onze basis en met een blik op de toekomst werken we aan sociale vorming, persoonlijke vorming en basisvaardigheden bij onze kinderen die hen helpen sociale en zelfstandige burgers van de toekomst te worden. Op de website van de school kan je meer lezen over de uitgangspunten van het Montessorionderwijs en de invulling die wij daar op de Jan Prinsschool aan geven.


Wat heeft de Jan Prinsschool jou te bieden?
  • Wij bieden een professionele en collegiale omgeving in een geweldige Montessori school in Rotterdam;
  • Middenbouwgroep (3-4) en een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • WTF van 0,6-0,8 (evt. full-time vanaf nieuwe schooljaar). In ieder geval op de donderdag en vrijdag. De overige dag(en) zijn bespreekbaar.
  • CAO-PO salarisschaal, afhankelijk van ervaring
Wat neem je mee?
  • Een PABO bevoegdheid en enige jaren werkervaring;
  • Affiniteit met Montessorionderwijs, maar bij voorkeur ervaring en de Montessori diploma;
  • Naast goed onderwijs voor elke leerling op onze school verwachten we dat je actief bijdraagt en deelneemt aan de ontwikkeling in de school. Wij begeleiden je als je start bij ons op school. De collega’s zijn graag bereid te helpen bij vragen;
  • Een professionele houding en een positieve inzet!
Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk!
Voor informatie of vragen kun je bellen met Willemijn Kuijper (directeur-010-4133111)
Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.

Nadere informatie en solliciteren:

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
10

Over Jan Prins 

Naam school
Adres
Nieuwstraat 15, 3011GM Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Afdeling Werving
Omschrijving
In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.