Vacature Kom erbij!!! in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Kom erbij!!! 
Datum online
2020-11-18 18-11-2020
Sluitingsdatum
18-1-2021
Met ingang van
1/1/2021
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
Voor onze supergezellige school in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Nieuw-West (aan de Sloterplas) zoeken wij jou, voor zo snel mogelijk in het nieuwe jaar (2021) om fulltime (of 4 dagen) te komen werken met een van onze 6 gemengde groepen kleuters.
Jij bent enthousiast, ontspannen, flexibel, hebt humor en relativeringsvermogen en wordt elke dag weer blij om de liefste juf of meester te zijn voor de leukste kleuters van Amsterdam.
Wij zijn ook enthousiast, ontspannen, flexibel, hebben ook humor en relativeringsvermogen en kunnen niet wachten om jou als collega te mogen ontvangen binnen ons team. Wij vinden het belangrijk dat jij niet bang bent om fouten te maken omdat wij denken dat je je daarmee het best ontwikkelt en dat je dat met die houding je leerlingen ook leert.
We nodigen je uit om met ons in gesprek te gaan (en vooral ook te komen kijken!) om te onderzoeken of er een 'match' is!
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen

Binnen ons team verschilt het ervaringsniveau enorm. Er zijn collega's die al jaren lang les geven, collega's die aan het begin van hun carriere staan en een flink aantal zij instromers die met hart en ziel voor een carriere switch hebben gekozen.
Met een open houding, reflectief vermogen en bereidheid om samen te werken en te leren, is iedereen in principe welkom 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO

Over Pro Rege school

Naam school
Adres
Hemsterhuisstraat 87, 1065JX Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Pascal Riet
Omschrijving
Op de Pro Rege School vinden we leren leuk! En staan we altijd open voor goede en nieuwe ideeën. Van kinderen, van ouders en van elkaar. Zo hebben we ons verdiept in de methode DaVinci, een fantastische aanpak voor wereldoriëntatie. Kinderen doen daarbij veel zelf, gaan op onderzoek uit en verrassen ons en hun ouders telkens opnieuw met wat ze geleerd hebben.
Met De Vreedzame School werken we met de kinderen aan sociale competenties en democratisch burgerschap. En wist u dat onze school vol zit met kleine ondernemertjes? De projecten die onze leerlingen zelf bedacht en uitgevoerd hebben, zijn niet meer op een hand te tellen. Net als al die activiteiten tijdens en na schooltijd. Want leren stopt gelukkig nooit!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Enthousiast geworden? Stuur een mail en CV naar Pascal (directeur) of Noell (teamleider onderbouw); dan nemen we contact met je op!

pascal.riet@amosonderwijs.nl
noell.rudge@amosonderwijs.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.