Vacature Docent Nederlands 2e graads in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Datum online
2020-11-17 17-11-2020
Met ingang van
2020-11-17
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
38
Omschrijving

Ben jij een ervaren en zelfstandige docent Nederlands die bij kan dragen aan kwaliteitsonderwijs voor de 3 lagen onderbouw havo-, atheneum- en gymnasiumleerlingen? Waarbij je als docent je leerlingen niet alleen kennis en vaardigheden laat opdoen, maar ook dat je ze leert hoe je het beste kunt leren en hoe je plezier in leren krijgt en houdt? Dan zijn we op zoek naar jou!
Jij als docent Nederlands weet alles van grammatica, schrijf, lees- en spreekvaardigheid en vindt het een leuke uitdaging om jouw leerlingen te motiveren. Je hebt passie voor het vak Nederlands en weet dit als docent met veel energie over te brengen.

Met je solide opgedane ervaring in het voortgezet onderwijs en innovatieve denkwijze zorg jij er elke les weer voor dat de klas enthousiast wordt en geïnteresseerd blijft. Ook ben jij breed geïnteresseerd in het vak Nederlands en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het voortgezet onderwijs. Jij bent iemand die in mogelijkheden denkt en pedagogisch sterk in de schoenen staat.

Als docent Nederlands haal jij energie uit het verder helpen van de leerlingen in de Nederlandse taal. Daarnaast beteken jij ook graag meer voor school. Dat kan zijn als sterke vakgroep voorzitter binnen de sectie Nederlands, maar ook als onderdeel van een groep die zich bezighoudt met onderwijsvernieuwing binnen het vakgebied Nederlands.

Voor deze school in Rotterdam draait het bij leren niet alleen om het opdoen van kennis en vaardigheden. Zij richten zich op heel de mens. Leren doe je met vallen en opstaan. Daarom moeten mensen altijd de kans krijgen om te leren van hun fouten. Het is een open katholieke school. Dat betekent dat niet alleen mensen met een katholieke achtergrond welkom zijn op onze school, maar iedereen die zich in onze visie kan vinden en ze respecteert. Het gaat om een mogelijke langdurige opdracht tot eind schooljaar. Ben je per direct beschikbaar voor 5 dagen per week, 26 lesuren op een prachtige locatie op 5 minuten lopen bij het treinstation en metro, dan komen wij graag in contact met jou!

Eisen

Functie-eisen

Ben jij een ervaren 2e graads docent Nederlands en ben jij beschikbaar voor een tijdelijk fulltime dienstverband? En ben je woonachtig in Rotterdam of in de omgeving? Laten we dan snel een digitale kop koffie drinken!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
3000
Arbeidsvoorwaarden

DIT IS WIJS biedt jou contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat DIT IS WIJS fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe uitdaging in het onderwijs! Daarnaast bieden wij het volgende:

– Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
– Een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
– Professionele begeleiding en coaching;
– Minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Na ontvangst van jouw sollicitatie, komen we graag in contact met jou om verder te praten over een mogelijke stap in jouw carrière.

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
, 3011AZ Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.