Vacature Docent lichttechniek in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent lichttechniek 
Datum online
2020-11-17 17-11-2020
Sluitingsdatum
13-12-2020
Met ingang van
z.s.m.
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0000
Omschrijving
Voor de opleidingen op het gebied van podium- en evenemententechniek zijn we op zoek naar een:
 
Docent lichttechniek (1,0 te)
 
De functie
Het GLR biedt een opleidingsaanbod voor de theaterwereld met de opleidingen Allround Podium- en Evenemententechnicus, Lichttechnicus en Geluidstechnicus. Als docent lever je een actieve bijdrage aan de invulling en uitvoering hiervan. Je verzorgt uiteenlopende vormen van onderwijs, begeleidt studenten in hun ontwikkeling en bereidt hen voor op de toetsing en afsluiting.
 
Het GLR gaat uit van het principe van Blended Learning. Dit is een onderwijssysteem dat bestaat uit een mix van de beste lesvormen, variërend van klassikale lessen, projecten, individuele opdrachten tot vakoverschrijdende themamodules. Hierdoor is het onderwijs afwisselend, uitdagend, hoog van kwaliteit en innovatief. Studenten richten zich op de ontwikkeling van zowel vakkennis als de benodigde beroepscompetenties.
Het GLR investeert voortdurend in faciliteiten en hoogwaardige apparatuur. Zo is de school onder meer uitgerust met unieke studio’s voor podiumtechnieken. De studio’s zijn uitgerust met volwaardige materialen en apparatuur.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Profiel
Een docent lichttechniek is een enthousiaste vakman/-vrouw met brede ervaring in de praktijk. Je hebt daarin de nodige kennis en vaardigheden opgedaan in met name Avolite lichttafels, AutoCad, rigging, bewegend licht en het voorbereiden en uitvoeren van klussen. Gezien de ontwikkelingen in het werkveld zijn we op zoek naar een collega die naast bovengenoemde vaardigheden ook (ruime) ervaring heeft in video (ledwalls, projectie, software). Verder draag je graag kennis over en lever je graag een bijdrage aan de ontwikkeling van jonge mensen. Je bent flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend, extravert en gericht op samenwerking, resultaat, kwaliteit en innovatie. Daarnaast ben je communicatief sterk. Alleen kandidaten met een afgeronde hbo opleiding worden uitgenodigd om te solliciteren.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden.
Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en waarin je je prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we een uitstekende verlofregeling, 13e maand, laptopregeling en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 4.359,00 bruto per maand bij een voltijds aanstelling exclusief vakantiegeld (schaal LB CAO MBO).
 

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Adres
Heer Bokelweg 255, 3000BR Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ria van Zoest
Omschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 400 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer D. Terlouw, afdelingsdirecteur MBO, telefoon 088 200 15 00. De sollicitatiegesprekken worden gehouden na de kerstvakantie.
 
Je kunt je sollicitatie tot en met zondag 13 december a.s. indienen via het online sollicitatieformulier van het
Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan. Ga naar de vacature op www.glr.nl en klik op ‘Solliciteren’.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.