Vacature Dyslexiecoach in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Dyslexiecoach 
Datum online
2020-11-13 13-11-2020
Sluitingsdatum
30-11-2020
Met ingang van
1-1-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2 - 0,4
Aantal uren
8 -16
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdaging binnen het Praktijkonderwijs? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een collega met affiniteit voor onderwijs ondersteuning op het gebied van taal.
 
Op Limes Praktijkonderwijs staan arbeidstoeleiding en zelfredzaamheid van onze leerlingen centraal. Wij willen hen kennis en vaardigheden meegeven die de basis vormen voor hun verdere ontwikkeling. Kom jij ons team versterken?
 
Jouw team
Jouw nieuwe team bestaat uit collega’s die werken binnen de ondersteuning. Je wordt bij de start van jouw loopbaan begeleid door de coördinator onderwijsondersteuning. Zij maakt je wegwijs in onze school en in alle aspecten die daarbij horen.
 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Over ons  
Jouw uitdaging  
Als dyslexiecoach bij Limes Praktijkonderwijs ondersteun je leerlingen met dyslexie. Je stelt individuele ondersteuningsbehoeften op, ondersteunt de mentoren hoe hiermee om te gaan in de lessen en informeert ouders en school over de voortgang. Je bent flexibel, gedreven en hebt oog voor de (leer)behoeftes van onze leerlingen en betrokkenheid bij de organisatie blijkt. Doel van onze dyslexiebegeleiding is dat leerlingen binnen de leer- en praktijksituatie vanuit coaching genoeg handvatten krijgen.
 
Over jou
Jij bent
al in het bezit van een bevoegdheid om dyslexie-coaching en hebt kennis van ondersteunende digitale leermiddelen zoals bijvoorbeeld Kurzweil. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als pedagogisch en je gaat uitdagingen aan.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP Schaal 9
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder zijn er ook nog:
  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • Salaris functiehuis OOP schaal 9
  • Eindejaarsuitkering van 8% 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.  
Dienstverband                      
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden. 

 

Over Limes Praktijkonderwijs

Adres
Louise de Colignylaan 5, 2224VT Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. A.M.M.P. Hoekstra
Niveau
pro
Omschrijving
Limes praktijkonderwijs
Limes praktijkonderwijs is een school waar ruim 210 jongeren zich onder het motto ‘Limes verlegt je grenzen’; ontwikkelen tot zelfstandige en verantwoordelijke mensen. Zelfredzaamheid en toeleiding naar het werk zijn hierbij sleutelwoorden. Voor het tweede jaar op rij is Limes in 2016 verkozen tot Excellente School.
Als werkgever biedt Limes praktijkonderwijs een aantrekkelijke werkomgeving met professionele en leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit in een nieuw gebouw in een prachtige omgeving direct aan de kust.

Limes praktijkonderwijs  is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer uiterlijk vrijdag 30 november2020 via meesterbaan.nl
 
Meer informatie?      
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met mw. K van Netten, coördinator onderwijsondersteuning Limes Praktijkonderwijs. Zij is bereikbaar via e-mail: k.vannetten@limes-katwijk.nl of via telefoonnummer 071-4029990.          
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Angela Hoekstra, personeelszaken. E-mail: a.hoekstra@andreascollege.nl
 
Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Hoekstra. Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure.

Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij geschikte kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.