Vacature Docent Natuurkunde in Ermelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Natuurkunde 
Datum online
2020-12-17 17-12-2020
Sluitingsdatum
31-1-2021
Met ingang van
01-03-2021
Soort vacature
Parttime
FTE
0,5 - 0,6
Aantal uren
14
Omschrijving
Kan jij aan leerlingen uitleggen waarom natuurkundig onderzoek zo ontzettend belangrijk is in ons dagelijks leven en dat we zonder natuurkunde geen internet of computer hadden gehad? Kan jij de relaties tussen verschillende formules en elementen uitleggen, maar heb jij ook oog voor de relaties tussen leerlingen onderling? Dan komen wij graag in contact met jou!
 
Wegens zwangerschapsvervanging zoeken wij per 1 maart een docent Natuurkunde voor onze afdeling Atheneum / Havo. Het betreft 14 lessen. Je geeft hierbij Natuurkunde aan 2 klassen van de Atheneum bovenbouw. Daarnaast verzorg je Science- en Physics-lessen in de onderbouw van het tweetalig VWO. Je krijgt hier de kans om jonge pubers enthousiast te maken voor een vervolgstudie binnen de b├Ętavakken. De lessen aan het tweetalig VWO worden in het Engels gegeven. We zoeken dan ook een docent die hier zijn of haar hand niet voor omdraait. De afwisseling in leerjaren, studierichtingen en vakken maken deze functie bijzonder uitdagend en interessant!
 

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak natuurkunde;
  • Je bent in staat om in het Engels les te geven;
  • Je bent drie dagen in de week beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van ervaring
Arbeidsvoorwaarden
Wij vinden het belangrijk dat jij als nieuwe medewerker goed jouw weg kan vinden binnen onze school. Binnen jouw sectie krijg je een begeleider toegewezen, bij wie je terecht kan met al jouw vragen. Daarnaast krijg je individuele begeleiding van een ervaren coach.
 
Hiernaast krijg jij:
  • De beschikking over alle middelen om jouw werk goed uit te voeren, waaronder een iPad en een laptop;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen van de Groevenbeek Academie, zodat je verder kan werken aan jouw eigen ontwikkeling;
  • Een benoeming in functieschaal LB, voor ervaren docenten is een indiensttreding in een hogere schaal bespreekbaar;
  • Een eindejaarsuitkering van 8%.

Over Chr. College Groevenbeek

Adres
Paul Krugerweg 44-50, 3851ZJ Ermelo
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Anna van der Horst
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten.
De locatie Ermelo bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar vastzitten: een gebouw voor de leerlingen van tvwo/atheneum/havo (1450 leerlingen) en een gebouw voor de leerlingen van het vmbo (1050 leerlingen). In beide afdelingen werken ongeveer 130 medewerkers. De locatie Putten is een kleinschalige vmbo-school en telt 550 leerlingen en 55 medewerkers.
Mede door de rustige omgeving van de locaties en de verdeling in overzichtelijke afdelingen biedt de school een veilig en sfeervol leefklimaat.
Groevenbeek is een open christelijke school met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Ons doel is de vorming van evenwichtige mensen met durf en vertrouwen, die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers.
Onze kernwaarden zijn: veelzijdig – vriendelijk – vertrouwen.
  • Groevenbeek is veelzijdig: een breed onderwijsaanbod, veel keuzemogelijkheden, bruisend van activiteiten, oog voor de vele talenten van onze leerlingen, brede vorming.
  • Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.
  • Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers, met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Leren doen we samen:
De slogan van de school is: leren doen we samen. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat leerlingen en  docenten goed samenwerken. We bedoelen met de slogan ook dat we goede contacten en samenwerking tussen de school en de ouders heel belangrijk vinden.
Bijzonderheden

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meehelpen om de christelijke identiteit van de school gestalte te geven en dat zij zich gedragen overeenkomstig onze kernwaarden.
Wij zoeken medewerkers die bij voorkeur betrokken zijn bij een kerk of christelijke geloofsgemeenschap. Medewerkers dienen in elk geval een persoonlijke binding met het christelijk geloof te hebben. Voor nieuwe docenten is een voorwaarde, dat zij in oprechtheid en persoonlijke betrokkenheid een dagopening kunnen doen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Een commissie bestaande uit de afdelingsdirecteur, een teamleider en een docent uit de vakgroep maakt de eerste selectie en voert de sollicitatiegesprekken. Na de eerste gespreksronde volgt een proefles voor 1 of 2 kandidaten.
Zodra een kandidaat benoemd is krijgen alle overige kandidaten bericht, voor zover dat niet al eerder is gebeurd. 

Vragen?
Wil je graag meer informatie over de vacature en dan met name over wat de lessen Physics en Science inhouden? Je kan altijd een mail sturen naar personeelszaken@groevenbeek.nl of bellen naar het centrale nummer (0341-274950) en vragen naar Anna van der Horst.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.