Vacature roostermaker in Laren

Onderwijs

Vacature

Functietitel
roostermaker 
Datum online
2020-11-12 12-11-2020
Sluitingsdatum
12-12-2020
Met ingang van
01-02-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Werken op College De Brink

Op College De Brink zitten ongeveer 650 leerlingen verdeeld over 3 verschillende niveaus (basis, kader en theoretische leerweg) en 7 vakrichtingen (praktijkvakken). In de onderbouw volgen leerlingen een oriëntatie op de verschillende praktijkvakken, waar ze in de bovenbouw worden ingedeeld naar hun keuze.

Er wordt gewerkt met vakclusters (o.b.v. keuzemogelijkheden van leerlingen) en er wordt toegewerkt naar vakoverstijgende keuzedelen voor de bovenbouw. Er wordt gewerkt met halfjaarroosters. Daarnaast zijn er toetsweken en regelmatig terugkerende vergader- en gespreksroosters (bijv. ouder- en mentoravonden). De dagelijkse roosterwijzigingen worden uitgevoerd door onze dagroostermaker.

Wat wij vragen
College De Brink, een vmbo-school in het hart van Laren, is op zoek naar een ervaren roostermaker die creatief is en adviseert bij complexe planningsvraagstukken.

Naast het proces om te komen tot een basisrooster verzorg jij ook het functioneel beheer van ons leerlinginformatiesysteem (Somtoday). Je zult nauw samenwerken met onze administratie, de dagroostermaker en de schoolleiding.
 
Videopitch

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
  • Je bent proactief en stelt je op als partner om het onderwijsproces soepel te laten verlopen.
  • Je bent ervaren in dataverwerking in de breedste zin van het woord (informatieverzameling, datasets opstellen, samenvoegen).
  • Je kunt goed communiceren, analyseren en adviseren.
  • Kennis van roosterprogramma Zermelo.
  • Kennis met het inrichten en beheren van leerlinginformatiesysteem (kennis van Somtoday is een pré).
  • Je bent (indien noodzakelijk) een gedeelte van de zomervakantie beschikbaar voor het maken van het nieuwe jaarrooster.
Een dagdeel meelopen kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
8
Arbeidsvoorwaarden
Salariëring is op basis van kennis en ervaring in schaal 8 (maximaal € 3.467) van de cao vo.

Over College De Brink

Naam school
Adres
Kerklaan 6, 1251JT Laren
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Onno de Bondt
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
College De Brink in Laren is een middelgrote school voor beroepsonderwijs (basis/kader) en mavo waar vakgericht onderwijs hoog in het vaandel staat. In een gestructureerde en veilige leeromgeving ontdekken onze leerlingen waar zij goed in zijn.

Onderwijs op College De Brink start met een goede relatie tussen de docent en de leerling: eerst pedagogiek, dan didactiek. Vanuit de relatie werken docent en leerling samen aan het construeren van kennis die aansluit bij de mogelijkheden van de leerling. Daarbij speelt vakmanschap – leren door doen - een sleutelrol. Alles staat in het teken van ontwikkeling. Wij focussen op wat de leerling goed kan, niet op wat er minder goed gaat. Zo maken we het iedere leerling mogelijk om het maximale uit zichzelf te halen.

College De Brink maakt deel uit van de Gooise Scholen Federatie. Deze scholengroep hecht veel waarde aan professionele ontwikkeling. Er is bijvoorbeeld een eigen GSF Academie en een tweejaarlijkse onderwijsconferentie. Alle GSF-scholen zijn gecertificeerd als opleidingsschool.


 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 11 december 2020.

Wij behouden ons het recht voor, om bij voldoende reacties, de vacature eerder te sluiten.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Onno de Bondt (plv. directeur), bereikbaar via
035  - 80 09 900. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.