Vacature 752040 Docent tekenen/handvaardigheid 0,7 fte in Gennep

Onderwijs

Vacature

Functietitel
752040 Docent tekenen/handvaardigheid 0,7 fte 
Datum online
2020-11-09 09-11-2020
Sluitingsdatum
20-11-2021
Met ingang van
09-11-2020
FTE
0,7
Omschrijving
Het Elzendaalcollege biedt elke leerling een optimale kans om het diploma te behalen dat het beste bij zijn of haar capaciteiten past. Onze school heeft twee vestigingen, een in Boxmeer en een in Gennep.
In Boxmeer biedt het Elzendaalcollege leerlingen vmbo theoretisch/gemengde leerweg, havo, atheneum en gymnasium aan.
In Gennep bieden we de onderwijsvormen vmbo basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, theoretisch/gemengde leerweg en havo/vwo juniorcollege (leerjaar 1 t/m 3) aan.
Op beide locaties halen we, met een scherpe blik op de toekomst, het maximale uit een leerling. Dit doen we in een veilige, vertrouwde en tegelijkertijd innoverende leeromgeving waarbij onze leerlingen alle aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Met ingang van 4 januari 2021 tot en met 8 juli 2021 zijn wij op zoek naar een enthousiaste tweedegraads docent tekenen/handvaardigheid (LB) voor onze locatie te Gennep.
Het betreft een tijdelijke vacature met een werktijdfactor van 0,7 (18 lessen onderbouw VMBO) ter vervanging van een afwezige collega.
Onze voorkeur gaat uit naar een collega met een diploma HBO Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.

Een uitgebreide functieomschrijving vindt u in het OMO functieboek, hiervoor kunt gebruik maken van de volgende link:
https://www.omo.nl/werken-en-leren-bij/werken-bij/functieboek/cDU475_Functieboek.aspx

Heeft u affiniteit met VMBO-leerlingen en denkt u dat u een geschikte kandidaat bent voor deze vacature? Reageer dan uiterlijk 20 november a.s. via https://vacatures.omo.nl. Omdat we alle sollicitaties graag via dezelfde weg willen ontvangen, willen wij u vragen om uitsluitend via de link op de website van OMO te solliciteren op deze vacature.

Over Elzendaal College - locatie Gennep

Adres
Stiemensweg 40, 6591MD Gennep
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Werken aan uw eigen toekomst en aan de toekomst van onze leerlingen. Dat doen we samen! Ons Middelbaar Onderwijs en haar scholen zien het samen zorgen voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs als belangrijkste taak. Dit als voorbereiding van onze leerlingen op een vervolgopleiding én op een plaats in de maatschappij. Onderwijs dus in het belang van onze leerlingen, ouders en de samenleving van morgen. Ongeacht talenten en sociale achtergronden. OMO is een schoolbestuur van meerdere scholen voor voortgezet onderwijs in Noord-Brabant. Scholen met bijna allemaal een katholieke signatuur, die ieder op hun eigen manier voortgezet onderwijs aanbieden. Ondersteund door een krachtig personeelsbeleid en volop faciliteiten voor innovatieve ontwikkelingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.