Vacature Docent/instructeur verpleegkunde in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent/instructeur verpleegkunde 
Datum online
2020-11-20 20-11-2020
Sluitingsdatum
6-12-2020
Omschrijving

MBO Utrecht verzorgt samen met de samenwerkende zorgorganisaties de zorgopleidingen aan de Gooise Zorgacademie. De Gooise Zorgacademie is gehuisvest in Hilversum.

Op de Gooise Zorgacademie krijgen onze studenten een vakkundige opleiding. De opleidingen die we verzorgen zijn Helpende, Verzorgende-IG en MBO-Verpleegkundige. 

Voor onze opleidingen aan de Gooise Zorgacademie zijn wij, in verband met vervanging wegens ziekte, met spoed op zoek naar docent/instructeur Verpleegkunde (totaal 0,7 fte).
Deze vacature richt zich voornamelijk op de lesgevende taken binnen de opleiding Mbo-Verpleegkundige en Verzorgende-IG, BBL. De lessen zijn voornamelijk gericht op de doelgroep van de branche: ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorg.

Functie-eisen
Van de toekomstige collega verwachten wij:

 • Kennis van het vak Verpleegkunde (werkervaring als verzorgende of verpleegkundige in de VVT-sector of ziekenhuis);
 • In bezit van een onderwijsbevoegdheid (voor de functie van docent) of een ervaren verpleegkundige met affiniteit met lesgeven (voor de functie van instructeur);
 • Kennis en vaardigheden op het gebied van klinisch redeneren;
 • Ervaring met het begeleiden van studenten in de beroepspraktijk;
 • Een flexibele en gemotiveerde werkhouding, snel kunnen inspelen op veranderende situaties en enthousiasme voor de BBL-doelgroep;
 • Goede contactuele vaardigheden;
 • Servicegericht en stressbestendig;
 • Inzicht in onderwijskundige processen;
 • Creatief en vernieuwend in werkvormen;
 • Analytische vaardigheden.

Wij bieden:

 • een afwisselende baan;
 • een tijdelijke aanstelling op basis van vervanging wegens ziekte tot datum herstel van de zieke collega’s doch uiterlijk tot en met 31 juli 2021 met mogelijkheid tot verlenging;
 • een organisatie die volop in beweging is, met ambitieuze en lerende collega’s;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand;
 • voor de functie van instructeur een salaris in schaal 9 CAO MBO met een minimum van € 2.616,- bruto per maand en een maximum van € 3.916,- bruto per maand afhankelijk van ervaring en aantoonbare kennis en capaciteiten. Voor de functie van docent een salaris in schaal LB CAO MBO met een minimum van € 2.915,- bruto per maand en een maximum van € 4.359,- bruto per maand bij een volledige betrekking, afhankelijk van ervaring en aantoonbare kennis en capaciteiten.

Solliciteren
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan, telefonisch (06-46443108) contact op met mevrouw L. (Lianne) Muis.
Je kunt je sollicitatie richten aan mevrouw L. Muis, teamleider Gooise Zorgacademie. Reageren kan tot en met 6 december 2020. Druk op de sollicitatieknop en dien via het sollicitatieformulier je motivatiebrief en cv in. Deze vacature is opnieuw opengesteld. 

Binnen de sollicitatieprocedure loop je, indien mogelijk, voorafgaand aan het sollicitatiegesprek, een dagdeel mee op de Gooise Zorgacademie en verzorg je een deel van een lesactiviteit.
Dit dagdeel wordt zo spoedig mogelijk na de reactie op de vacature gepland.
Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Over MBO Utrecht

Naam school
Adres
Australiëlaan 23, 3526AB Utrecht Utrecht
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Niveau
vmbo
Omschrijving
MBO Utrecht is een kleinschalige organisatie voor middelbaar beroepsonderwijs in Utrecht en omgeving. In 13 Academies worden opleidingen aangeboden aan circa 4.500 studenten. MBO Utrecht biedt zo’n 75 verschillende opleidingen, op vier mbo-niveaus. Het accent ligt op de hoogste niveaus van het mbo, met name in de zakelijke dienstverlening, leisure & entertainment, techniek en zorg.
In het onderwijs van MBO Utrecht staat de student centraal. Studenten vinden bij MBO Utrecht een inspirerende en levendige leer- en werkomgeving waar ze zich snel thuis voelen. Als zelfstandige organisatie biedt MBO Utrecht een kleinschaligheid die de betrokkenheid en verbondenheid bevordert.
MBO Utrecht is een instelling op interconfessionele grondslag. Dit wordt vertaald in de benadering van de studenten. De student mag rekenen op persoonlijke aandacht, respect en geborgenheid. Iedereen is even welkom, iedereen is even belangrijk. MBO Utrecht wil de studenten inspireren te dromen van en te werken aan een humane, solidaire en duurzame wereld.