Vacature Groepsleerkracht, groep 1-2 in Hoogvliet Rotterdam 

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht, groep 1-2 
Datum online
2020-11-17 17-11-2020
Sluitingsdatum
17-12-2020
FTE
1,0
Omschrijving
Ons verhaal
Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder basisschool Andries van der Vlerk. OBS Andries van der Vlerk is een basisschool in de Rotterdamse wijk Hoogvliet. Als “Lekker FIT! School” vinden wij het belangrijk dat de leerlingen een gezonde levensstijl ontwikkelen. Sinds twee jaar zijn wij ook “Covey school”.
De “zeven gewoonten” staan centraal, om de intrinsieke motivatie van leerlingen te ontwikkelen als het gaat om gedrag en het individuele leerproces en voor te bereiden op de uitdagingen die zij in hun leven tegen gaan komen. Meer informatie over de school kun je vinden op: https://andriesvandervlerk.nl/.


Wat heeft de Andries van der Vlerk te bieden?
 • Een leuk, klein en gezellig team met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen én 24 geweldige kinderen!
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling, WTF 1,0 en salaris is afhankelijk van ervaring en ingeschaald in CAO-PO salarisschaal 10.
 • Kwaliteit waarborgen en ontwikkelingsmogelijkheden!
 • Voor als je met de auto komt; altijd een parkeerplaats in de buurt, zonder parkeerkosten

  Wat neem je mee?
 • Je beschikt natuurlijk over een PABO diploma, het liefst aangevuld met aanvullende opleidingen/cursussen.
 • Je onderschrijft de visie van de school en je hebt een positieve en onderzoekende mindset.
  Je bent een teamplayer en gericht op het hele ontwikkelingsproces wat leerlingen doorlopen gedurende hun basisschoolperiode.
 • Dat je trakteert wanneer je jarig bent.
 • Je vindt het een uitdaging om te bouwen aan de school en je inbreng te geven aan de verbeterprocessen die lopen.
 • Je krijgt van ons bonuspunten als je bekwaam bent in het werken met Parnasyss, EDIM, groepsplannen, handelingsplannen of bereid bent dit te leren.
Hoe verder?
Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Voor informatie of inhoudelijke vragen kun je bellen met Anneke van Ooijen (interim-directeur) via: 010-2950905 en a.vanooijen@boorrotterdam.nl.
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure kun je bellen en appen met Remy Mensingh (corporate recruiter) via: 06 – 5105 3983. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.

Nadere informatie en solliciteren:

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
10

Over Andries van der Vlerkschool 

Adres
Aalreep 24, 3192SE Hoogvliet Rotterdam 
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Afdeling Werving
Omschrijving
In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.