Vacature VAR201016 docent biologie 2e gr verv. 0.3-0.4 FTE in Asten

Onderwijs

Vacature

Functietitel
VAR201016 docent biologie 2e gr verv. 0.3-0.4 FTE 
Plaatsingsdatum
2020-10-16 16-10-2020
Sluitingsdatum
25-10-2020
Met ingang van
16-10-2020
FTE
0,4
Omschrijving
Het Varendonck College is een streekschool met een breed onderwijsaanbod. Op de locatie Asten volgen zo’n 850 leerlingen onderwijs aan het havo en vwo (atheneum en gymnasium). Leerlingen kunnen bovendien kiezen voor technasium of tweetalig onderwijs.
Het Varendonck College is ook een ambitieuze school waar we continu aan het werk zijn om het onderwijs voor onze leerlingen nog beter te maken. Het optimaliseren van maatwerk is een belangrijk onderdeel van dit proces. De komende jaren zetten we stappen naar blended learning, waarbij we naast boeken ook starten met digitale, adaptieve methodes via BYOD.

We zijn op zoek naar een aantal dynamische, enthousiaste collega’s die samen met ons deze ambities gaan waarmaken. Mensen die goed zijn in hun vak, maar ook buiten de les ideeën hebben over goed onderwijs en daar een structurele bijdrage aan willen leveren.

Het Varendonck College, locatie Asten afdeling VWO-HAVO is per direct op zoek naar:

++**2e graads bevoegde docent biologie**++ ter vervanging van een afwezige medewerker.

Het betreft 0,3-0,4 FTE. Lessen moeten in de onderbouw gegeven worden.

Ben je geïnteresseerd? reageer dan vóór maandag 26 oktober 2020

**++Medewerkersprofiel Varendonck College++**

De medewerker op het Varendonck College heeft plezier in zijn werk en straalt dat ook uit. Hij denkt in mogelijkheden en kansen. Hij werkt zelfstandig en kan goed samenwerken.

De medewerker op het Varendonck College ontwikkelt zich permanent. Hij heeft vernieuwende ideeën en durft ook initiatief te nemen om deze ideeën te realiseren. Hij deelt kennis, wordt geïnspireerd en inspireert anderen. Hij werkt opbrengstgericht, is gericht op voortdurende verbetering, analyseert en onderzoekt zijn resultaten en verbindt aan de uitkomsten conclusies en vervolgacties. Hij reflecteert, staat open voor feedback en voorziet ook anderen van feedback. De medewerker onderschrijft het adagium ‘een leven lang leren’, en volgt jaarlijks scholingen om goed op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het onderwijs en ook zo verbetering vorm te geven.

De medewerker op het Varendonck College voelt zich verbonden aan de doelen van de organisatie, draagt deze uit en helpt mee deze te verwezenlijken.

De medewerker is vakkundig: hij is in staat leerlingen centraal te stellen en zowel vanuit pedagogische vaardigheden als vanuit vakkennis echt contact met leerlingen te maken zodat hun leerproces optimaal verloopt. Tot slot is de medewerker organisatorisch sterk: hij regelt zijn zaken zowel binnen als buiten de klas met zorg voor de communicatie naar en relatie met leerlingen, ouders en collega’s – zowel mondeling als schriftelijk.

NB: waar ‘hij’ staat kan natuurlijk net zo goed ‘zij’ staan.

Over Varendonck-College

Naam school
Adres
Beatrixlaan 25, 5721LZ Asten
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Bijzonderheden
Het Varendonck-College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.