Vacature Groepsleerkracht, OBS Kasteel Spangen, Rotterdam (wtf 1,0) in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht, OBS Kasteel Spangen, Rotterdam (wtf 1,0) 
Plaatsingsdatum
2020-10-16 16-10-2020
Sluitingsdatum
16-11-2020
FTE
1,0
Omschrijving

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (Speciaal)basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS Kasteel Spangen.

OBS Kasteel Spangen
Op openbare basisschool Kasteel Spangen werken leerkrachten, peuterspeelzaalbegeleiders, klassenassistenten, gymleerkrachten, logopedisten, de schoolmaatschappelijk werker, de intern-begeleiders en de buitenschoolse opvang samen bij het bieden van onderwijs, opvoeding, ontwikkeling, plezier en ontspanning voor kinderen van 2 tot en met 13 jaar. Wij zorgen samen voor de juiste leer- en ontwikkelingskansen voor al onze kinderen. Dit alles vindt plaats in samenwerking met de naschoolse opvang, waar kinderen hun talenten verder tot ontplooiing kunnen laten komen.

Het belangrijkste voor succes op onze school is de relatie tussen leerkracht en leerling. Van onze leerkrachten vragen wij vijf leerkrachthoudingen, vijf manieren van doen:
Zie onze leerlingen, waardeer onze leerlingen, daag onze leerlingen uit, laat onze leerlingen leren en laat onze leerlingen schitteren. Wil jij bijdrage aan een mooie toekomst van onze kinderen, dan zoeken we jou! Het liefst zoeken we een fulltime invulling van de vacature, maar ben je voor 2 of 3 dagen beschikbaar, kunnen we zeker in gesprek met elkaar!

Wat heeft OBS Kasteel Spangen jou te bieden

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR-scholen en onderwijsvormen te bevorderen.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘work-life-balance’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR-mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de pabo, dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Maar er is meer:
 • Een gezellig en ambitieus team met humor, energie en geweldige kinderen;
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • CAO-PO-salarisschaal 10;
 • Het team hanteert een consistente en pedagogische benadering, die gestoeld is op het opdoen van succeservaringen en een positieve benadering.

Wat neem je mee?

 • Een PABO-bevoegdheid;
 • Je bent collegiaal, denkt graag mee en kunt je flexibel opstellen;
 • Ervaring is een pré;
 • Je bent enthousiast, wil graag ontwikkelen en leren;
 • Je kan goed verbinden, samenwerken en gaat het gesprek aan met collega’s om de onderwijskwaliteit blijvend te blijven ontwikkelen;
 • Je bent een teamplayer met een hart voor het onderwijs.
 • Tot slot verwachten we dat je op een effectieve manier met onze ouders communiceert en helpt om de betrokkenheid van hen in de school te vergroten.

Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk!
Voor informatie of vragen kun je bellen met de directeur van OBS Kasteel Spangen:
Karlijn Bovenberg (010 4152770). Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl. Wil je meer weten over de procedure of functie, dan kun je je vragen stellen aan Joyce Verschuur, Corporate Recruiter, via: joyce.verschuur@stichtingboor.nl of op nummer 06 – 57169642.


Nadere informatie en solliciteren:

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
10

Over Kasteel Spangen

Naam school
Adres
Nicolaas Beetsstraat 4, 3027AR Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling Werving
Omschrijving
In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.