Vacature Administratief Medewerker in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Administratief Medewerker 
Plaatsingsdatum
2020-10-16 16-10-2020
Sluitingsdatum
3-11-2020
Met ingang van
Z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.7
Omschrijving
Werk je nauwkeurig? Heb je administratieve ervaring?  en ben je op zoek naar een nieuwe tijdelijke uitdaging? Dan zijn wij bij Melanchthon Schierboek op zoek naar jou!

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit : telefoon beantwoording, leerling administratie en overige receptie werkzaamheden.

Aan de slag bij Melanchthon Schiebroek.
Bij Melanchthon gaat onderwijs over meer dan cijfers en prestatie. Op Melanchthon Schiebroek staat het geluk van onze leerlingen hoog in het vaandel. De zeven gedragsgewoonten (Steven Covey) zijn onze leidraad bij de begeleiding van leerlingen, zowel binnen als buiten de lessen. Een van onze belangrijkste opdrachten is om onze leerlingen zich bewust te laten worden wie ze zijn en wat ze voor anderen kunnen betekenen. Er is aandacht voor de intellectuele én persoonlijke ontwikkeling. Leren, laten zien wat je kunt, keuzevrijheid en groeien naar zelfstandigheid. Met onze accenten op Sport en Kunst, voor een goede fysieke en mentale balans, dagen we leerlingen uit het beste uit zichzelf en anderen te halen om een grote of kleinere rol van betekenis te spelen binnen Rotterdam en daarbuiten

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we iemand die de volgende vaardigheden beheerst:
  • accuraat;
  • organisatorische vaardigheden;
  • Ervaring met SOM en Zermelo;
  • Gastheerschap.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO VO
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je in deze functie het volgende:
  • Een salaris conform de CAO VO;
  • Een gemotiveerd team collega's;
  • Een administratieve uitdaging tot eind juli 2021.

Over Melanchthon Schiebroek

Adres
Van Bijnkershoekweg 97 , 3052PB Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Martine van Beek
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Melanchthon is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vestigingen in Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Het onderwijs is een boeiende wereld die meer dan ooit in beweging is. Dat geldt zeker ook voor Melanchthon, met vestigingen in de grootstedelijke omgeving en in groeigebieden. De sfeer op onze school is te karakteriseren als dynamisch, warm, mensgericht. Ieder team heeft zijn eigen karakteristiek, maar de betrokkenheid is op alle vestigingen en in alle teams groot. Hieronder willen we in enkele woorden duidelijk maken wat werken bij Melanchthon zo plezierig maakt.

Introductieprogramma:
Een nieuwe medewerker op Melanchthon start met een introductieprogramma.

Coaching:
Melanchthon leidt jonge docenten op via het duale traject samenscholing.nu. Daarin speelt coaching van startende docenten door een ervaren docent/coach een belangrijke rol. Ook (nieuwe) leraren die niet via samenscholing.nu bij ons binnenkomen kunnen gebruikmaken van deze coaching.

Diversiteit:
Net als onze leerlingpopulatie is ook ons medewerkersbestand divers en multicultureel. We kunnen van elkaar leren en elkaar versterken. Ook in leeftijdsopbouw is ons team gevarieerd. Jong en oud zijn welkom!

Ontwikkeling en mobiliteit:
Ons scholings- en ontwikkelingsbeleid biedt volop mogelijkheden; persoonlijke ontwikkeling wordt binnen Melanchthon zeer gestimuleerd.

Bindend en boeiend:
We willen dat ons onderwijs bindend en boeiend is. Dat mes snijdt voor medewerkers aan twee kanten: de uitdaging om de leerlingen te blijven boeien en de kans om zelf ook steeds geboeid te blijven.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.