Vacature leerlingbegeleider studenten/docenten in Haaksbergen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
leerlingbegeleider studenten/docenten 
Plaatsingsdatum
2020-10-16 16-10-2020
Sluitingsdatum
28-10-2020
Met ingang van
16-10-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

Je begeleidt  leerlingen en je laat zien en ervaren wat in ons dagelijks leven speelt. Daarnaast probeer je de leerlingen nieuwsgierig te maken naar het hoe en waarom. Je prikkelt anderen graag om hier over na te denken. Samen met de leerlingen kom je tot de antwoorden waarbij je de aandacht van alle leerlingen weet vast te houden. Je hebt een affiniteit met jongeren en onderwijs. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Jij bent de vakbegeleider die de leerling helpt achterstanden in te lopen of uitdagingen op vakgebied aan te gaan. Je begeleidt en adviseert waar dit nodig is. Deze begeleiding is additioneel en vindt plaats naast het reguliere rooster.

Eisen

Functie-eisen

We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). Wij geloven in het goede van de mens maar moeten dit wel kunnen verantwoorden middels een kwaliteitsbewijs. 

Over Het Assink Lyceum

Naam school
Adres
Bouwmeester 10, 7481LP Haaksbergen
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Alle sectoren
Contactpersoon
Mevr. K. Knol
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Het Assink lyceum is een toonaangevende samenwerkingsschool in de regio Zuid-Twente en Noordoost Achterhoek. Het is een brede school die onderwijs biedt aan leerlingen van het vmbo, havo en vwo. De school heeft vijf vestigingen in Eibergen, Haaksbergen en Neede.
 
In de regio heeft de school een reputatie opgebouwd van een sociaal-cultureel actieve en internationaal georiënteerde leef- en leergemeenschap. Wat ons drijft is dat we leerlingen verder willen laten komen dan ze zelf hadden kunnen bedenken.
 
Het onderwijs aan circa 2650 leerlingen wordt mogelijk gemaakt door ongeveer 225 docenten en 70 onderwijs-ondersteunende personeels-leden. Het Assink lyceum bestaat uit een onderwijsgroep vmbo en een onderwijsgroep havo/vwo. Omdat we waarde hechten aan kleinschaligheid, hebben we de onderwijsafdelingen opgedeeld in kernteams die het onderwijs verzorgen op de verschillende locaties. Op deze manier is er altijd een korte afstand tot de leerling en is er ruimte voor maatwerk. Het primaire proces wordt ondersteund door het bureau onderwijs en het bureau bedrijfsvoering.
 
Onze medewerkers typeren zich als mensgericht, ondernemend, inspirerend en ambitieus waarmee we onze missie waarmaken: Het Assink daagt uit !