Vacature Docent VMBO onderbouw (Mens en Maatschappij) in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent VMBO onderbouw (Mens en Maatschappij) 
Plaatsingsdatum
2020-10-16 16-10-2020
Sluitingsdatum
28-10-2020
Met ingang van
12-1-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 0,7
Aantal uren
15 - 18
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan op het VMBO en wil je heel graag aan de slag als docent Mens en Maatschappij? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een docent Mens & Maatschappij (aardrijkskunde en geschiedenis) per 12 januari 2021. Je bent in het bezit van een 2e graads bevoegdheid voor aardrijkskunde/geschiedenis of zit in het laatste jaar van de opleiding. Enthousiast? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons; een school waar modern praktijkgericht onderwijs centraal staat. Een vmbo-school voor doeners en denkers! 

Onze school
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 650 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige omgeving.
 
Vakcollege Rijnmond is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.

Jouw uitdaging
Lesgeven in een vernieuwd Vakcollege, waarbij je niet terugschrikt voor nieuwe (digitale) methodes, oog hebt voor de (leer)behoeftes van onze leerlingen en betrokkenheid bij de organisatie blijkt. Allround inzetbaar bij verschillende vakken binnen Mens & Maatschappij. In dit geval geschiedenis en aardrijkskunde. 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Over jou
Jij hebt
Onze voorkeur gaat uit naar een 2e graad docent geschiedenis/aardrijkskunde of je zit in het laatste jaar van de opleiding. Leerkrachten vanuit het PO kunnen ook solliciteren. Je kunt je vinden in eigenschappen als flexibel, ondernemend en bevlogen. Je hebt een hart voor leerlingen die met name praktijkgericht zijn, waarbij je nieuwe ontwikkelingen niet naast je neerlegt en de uitdaging van ‘vakwerk’ aandurft.

Jouw team
Jouw nieuwe team bestaat uit collega’s die de lessen in de onderbouw verzorgen. Je wordt bij de start van jouw loopbaan begeleid een coach en collega binnen de vakgroep. Zij maken je wegwijs in onze school en in alle aspecten die daarbij horen.  

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform cao VO
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke, ruime, uitgeruste werkomgeving met professionele, leuke en betrokken collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding/coaching en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder bieden wij je ook:
  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid 
  • salaris conform cao VO 
  • eindejaarsuitkering van 8%  
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.   
 Dienstverband                      
Het gaat om een tijdelijk dienstverband (zwangerschapsvervanging) vanaf 12 januari 2021.
 

Over Vakcollege Rijnmond

Naam school
Adres
Louise de Colignylaan 2, 2224VT Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. A.M.M.P. Hoekstra
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg)
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 650 leerlingen. Onder het motto “voor denkers en doeners” kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige omgeving.  
 
Vakcollege Rijnmond is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestant Christelijk perspectief.  

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer uiterlijk 28 oktober 2020 via meesterbaan.nl
 
Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Cees van Eeden, Teamleider onderbouw Vakcollege Rijnmond. Hij is bereikbaar via e-mail: c.vaneeden@vakcollegerijnmond.nl of via telefoonnummer 06 41 86 28 77.
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Angela Hoekstra, Personeelszaken. Zij is bereikbaar via e-mail: a.hoekstra@andreascollege.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.