Vacature Docent Nederlands in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
2020-10-16 16-10-2020
Sluitingsdatum
27-10-2020
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8000
Omschrijving
Voor onze vmbo-afdeling zoeken wij per direct een
Docent Nederlands (0,8 fte)
 
De functie:
Het vmbo is gehuisvest in een eigen kleinschalig gebouw. Alle docenten zijn onderdeel van één onderwijsteam. Samen met de andere docenten uit het onderwijsteam ben je verantwoordelijk voor het onderwijs en de begeleiding van de leerlingen. Je verzorgt de lessen, ondersteunt de leerlingen bij hun ontwikkeling en begeleidt hen bij allerlei activiteiten in en buiten de school. Met het onderwijsteam maak je afspraken over de begeleiding van de leerlingen, ontwikkel je vakoverstijgende projecten en organiseer je diverse leerling-activiteiten. Ook lever je binnen het eigen vakgebied een bijdrage aan de voorbereiding, ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het onderwijsprogramma en de overeengekomen taken daarbinnen.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Gewenst profiel:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een afgeronde lerarenopleiding Nederlands, die de liefde voor taal goed kan overbrengen op jonge leerlingen. Naast kennisoverdracht ben je in staat een bijdrage te leveren aan de vorming van jongeren, tot zelfstandige, plezierige en initiatiefrijke jonge mensen in een competentiegerichte leeromgeving. Als persoon ben je verder flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend, extravert en gericht op samenwerking en resultaat. Je denkt vanuit het doel en de doelgroep en bent in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
cao mbo
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden:
Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en je je prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we een uitstekende verlofregeling, 13e maand, scholingsmogelijkheden,  laptopregeling en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is volgens cao mbo en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Adres
Postbus 1680, 3000BR Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ria van Zoest
Omschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 400 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer J. van den Berg, directeur vmbo, telefoon 088 200 15 25 of 06 49 90 87 39. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 3 november a.s. Je kunt je sollicitatie tot en met dinsdag 27 oktober a.s. indienen via het online sollicitatieformulier van het Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan. Ga naar de vacature op www.glr.nl en klik op ‘Solliciteren’.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.