Vacature Docent Nederlands 2e graads Het Lyceum in Gouda

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads Het Lyceum 
Plaatsingsdatum
2020-10-15 15-10-2020
Sluitingsdatum
15-12-2020
Met ingang van
29 oktober 2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
9 lessen
Aantal uren
9 lessen
Omschrijving
Voor Het Lyceum zoeken wij per 29 oktober 2020 een docent Nederlands, tweedegraads bevoegdheid, 9 lessen (vwo 3 en havo 3); werkdagen: donderdag en vrijdag. Dit betreft een tijdelijke vacature tot en met het einde van het schooljaar.

Eisen

Opleiding
2e graads

Over CSG De Goudse Waarden

Naam school
Adres
Kanaalstraat 31, 2801SH Gouda Zuid-Holland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Smit
Omschrijving
“De Goudse Waarden” is een christelijke scholengemeenschap voor Praktijkonderwijs, VMBO, HAVO, Atheneum en Gymnasium. De scholengemeenschap is gevestigd in Gouda en bestaat uit drie 'scholen': Het Praktijkonderwijs, Het Lyceum en De Gouwe (VMBO). De scholen begeleiden jonge mensen om volwaardig deel uit te maken van de samenleving en richten zich op zowel kwalificatie, socialisatie als persoonlijke vorming. Ons motto: Beleef de tijd van je leven op De Goudse Waarden!
De school telt ca. 1800 leerlingen en biedt haar onderwijs aan op drie locaties in Gouda. De medewerkers werken er met plezier. De leerlingen geven de school goede scores. De leeropbrengsten van de scholen zijn op orde.
Word jij onze nieuwe collega?
 
Bijzonderheden
Van sollicitanten verwachten we dat zij vanuit een persoonlijke overtuiging een bijdrage willen leveren aan het Christelijk karakter van de scholengemeenschap.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.