Vacature Teamleider onderbouw havo/vwo in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Teamleider onderbouw havo/vwo 
Plaatsingsdatum
2020-10-15 15-10-2020
Sluitingsdatum
4-11-2020
FTE
1,0 wtf
Omschrijving
Wolfert College is een echt Rotterdamse school. In een uitstekende sfeer gaan leerlingen uit vele culturen op een respectvolle en goede manier met elkaar en hun omgeving om. Duidelijkheid en structuur gaan hand in hand met veel persoonlijke aandacht, uitstekende begeleiding en uitdagend onderwijs.

Voor de functie van teamleider onderbouw havo/vwo is een vacature ontstaan. In deze functie speel je een belangrijke rol in de onderwijskundige ontwikkeling van de afdeling. Je coacht medewerkers en begeleidt ontwikkelprocessen. Je weet de balans te vinden het in het stellen van kaders enerzijds en ruimte geven aan professionele ruimte anderzijds. Je bent een ervaren leidinggevende die begrijpt wat er nodig is om kwaliteit te verbeteren en borgen. En je bent een waardevolle sparringpartner die de professionele cultuur in de school en de schoolleiding mede bevordert. Je hebt speciale aandacht voor de doorgaande leerlijn naar de bovenbouw en voor het unieke Xpo-programma van Wolfert College.


Nadere informatie en solliciteren:
Spreekt deze omschrijving je aan? Lees dan de profielschets voor meer informatie. In de procedurebeschrijving vind je informatie over de planning van het proces. De reactietermijn sluit op donderdag 4 november om 12:00 uur. Direct reageren op deze vacature? Klik dan hier.
 
 

Over Wolfert College

Naam school
Adres
Walenburgerweg 130, 3033AK Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling Werving
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Wolfert College is een dynamische Rotterdamse mavo/havo/vwo-school, inclusief isk, met uitstekende resultaten. Onze gedreven en ambitieuze docenten vormen een hecht team dat werkt aan ons gezamenlijk doel: leerlingen inspireren om alles uit zichzelf te halen. Het ontwikkelen van en werken met opdrachten die appelleren aan hogere denkvaardigheden dagen zowel leerlingen als docenten uit om hun talenten verder te ontwikkelen waarbij een actieve en nieuwsgierige houding een vereiste is.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.