Vacature Docent Nederlands, 2e graad (m/v) in Nijmegen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, 2e graad (m/v) 
Plaatsingsdatum
2020-10-15 15-10-2020
Sluitingsdatum
1-11-2020
Met ingang van
7 december 2020
Referentienummer
MC-018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,72 fte
Omschrijving
Het Mondial College te Nijmegen zoekt voor de locatie Meeuwse Acker met ingang van 7 december 2020 een:
 
Docent Nederlands, 2e graad (m/v)
Ca. 0,72 fte
 
Werkzaamheden
Het betreft het geven van 20 lessen Nederlands aan leerjaar 1, 3 en klas 3 en 4 LWT, het leveren van een bijdrage aan sectie- en schooltaken, het surveilleren tijdens de pauze en het surveilleren tijdens de toetsweken. Uw werkdagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
 
Functie-eisen
U bent in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid Nederlands of een pabo bevoegdheid. Daarnaast is affiniteit met de doelgroep een pré.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties van belang: vakinhoudelijke en vakdidactische kennis, communicatief vaardig, vaardig in het overbrengen van kennis, sociale vaardigheden, inlevingsvermogen, positieve grondhouding t.o.v. de doelgroep en positieve grondhouding t.o.v. de organisatie waarin meedenken zeer op prijs wordt gesteld.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke aanstelling ter vervanging van een medewerker met zwangerschapsverlof van 7 december 2020 tot en met 30 april 2021. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.301,- bij een fulltime aanstelling (functieschaal LB van de cao VO). De mogelijkheid bestaat dat de benoeming via een payrollconstructie wordt aangegaan.
 
Meer informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Gezien ons beleid hebben interne kandidaten voorrang. Voor meer informatie over de vacature en de functiebeschrijving kunt u contact opnemen met de heer B. Burgers (adjunct locatiedirecteur) via telefoonnummer 024-8200400.
 
NB: van 19 oktober 2020 tot en met 23 oktober 2020 is de school gesloten i.v.m. de herfstvakantie.

Meer informatie over de school kunt u vinden op onze website: www.mondialcollege.nl.
 
Solliciteren
U kunt tot en met 1 november 2020 reageren door op onderstaande button te klikken.

Eisen

Opleiding
2e graads of Pabo

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Over Mondial College

Naam school
Adres
Leuvensbroek 30-01, 6546TD Nijmegen Gelderland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. S. Sahertian
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, technasium
Omschrijving
Het Mondial College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in Nijmegen-West. Het onderwijs aan ruim 1500 leerlingen wordt verzorgd vanuit 2 locaties: locatie Leuvensbroek (Mavo, Havo, VWO) en locatie Meeuwse Acker (vmbo-beroepsgericht). Het Mondial College staat voor betekenisvol en contextrijk onderwijs en richt zich daarbij expliciet op talentontwikkeling van haar leerlingen. Hierbij profileren wij ons in het bijzonder met bèta-onderwijs (Technasium, College of Engineering) en ondernemerschapsonderwijs (International Business College, vmbo-Business). Op dit profiel is onlangs het predicaat ‘excellente school’ toegekend. ICT wordt al meerdere jaren intensief gebruikt in ons onderwijs waarbij alle leerlingen beschikken over een iPad of laptop.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.