Vacature 0702004 Docent Aardrijkskunde in Roosendaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
0702004 Docent Aardrijkskunde 
Plaatsingsdatum
2020-10-15 15-10-2020
Sluitingsdatum
28-10-2020
Met ingang van
14-10-2020
FTE
0,4
Omschrijving
De Norbertus Gertrudis Mavo is nieuw vanaf augustus 2017. Maar helemaal nieuw is deze nieuwe mavo niet. De mavoafdeling op het Gertrudiscollege bestaat al heel wat jaren. Het is een nieuwe mavo die heel veel kennis en ervaring meeneemt. Met docenten die al jaren met veel plezier en vakmanschap met mavoleerlingen werken. En die ook graag met jou willen samenwerken.

De Norbertus Gertrudis Mavo krijgt een nieuw gebouw. Dit staat er nu nog niet, maar gaat er wel snel komen. Je begint in het huidige schoolgebouw van het Gertrudiscollege, aan de Bovendonk 115 in Roosendaal. Terwijl jij daar lesgeeft, wordt er hard gewerkt aan een fantastisch nieuw gebouw. Dat komt aan de Vincentiusstraat, in het centrum van Roosendaal.

Het voordeel van een nieuwe school en een nieuw gebouw is dat we het helemaal passend kunnen maken voor onze mavo-opleidingen en mavoleerlingen. We hebben de kans om de school op een vernieuwende manier in te richten met mooie lokalen waarin je prettig kunt lesgeven, met veel ruimte voor samenwerking, rustige plekjes om geconcentreerd te werken en moderne middelen om digitaal lessen te verzorgen.

De mavo heeft nauwe banden met het Norbertus Gertrudis Lyceum en het Da Vinci College. Samen vormen we Scholengroep Tongerlo. De samenwerking tussen onze drie scholen vinden wij erg belangrijk.

Bij OMO scholengroep Tongerlo, Norbertus Gertrudis Mavo, is men per november op zoek naar een


**2e graads docent Aardrijkskunde**

**Voor 0,4 fte**

Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling tot het einde van het schooljaar.

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega die:

- ervaring en affiniteit heeft met leerlingen in gemengd-theoretische en theoretische leerweg;

- in staat is leerlingen te binden, boeien en inspireren;

- die op de juiste wijze contact kan maken met de klassen en de individuele leerlingen;

- die in het bezit is van een tweedegraads lesbevoegdheid of studerend (vergevorderd) is om deze bevoegdheid te behalen;

- die prettig en effectief samenwerkt met collega’s binnen het vak aardrijkskunde;

- die zich kan vinden in de visie van de school, kan handelen conform pedagogisch en didactisch concept en zich daarin wil ontwikkelen;

- die voldoet aan de functie-eisen zoals beschreven in het functieboek van OMO (op aanvraag beschikbaar)

Wij bieden:


- een aantrekkelijke werkomgeving met ruime mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling;

- een enthousiast en open team;

- goede arbeidsvoorwaarden op basis van de Cao OMO 2018 schaal LB met een minimum salaris van € 2822 en max. € 4301

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de mevrouw H. de Kruijf, bereikbaar via telefoonnummer 0165-792200.

Over OMO Scholengroep Tongerlo

Adres
Postbus 1648, 4700BP Roosendaal Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Ons Middelbaar Onderwijs OMO SG Tongerlo
OMO sg Tongerlo te Roosendaal bestaat uit drie deelscholen: het Da Vinci College, de Norbertus Gertrudis Mavo en het Norbertus Gertrudis Lyceum. Wij verzorgen praktijkonderwijs, vmbo basis en kader, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Evenals van onze leerlingen, staat ook de ontwikkeling van medewerkers bij ons hoog in het vaandel. We organiseren een breed scala aan cursussen binnen onze interne academie en stimuleren docentonderzoek. Tevens leiden wij aankomende docenten op binnen onze academische opleidingsschool.

* Profiel deelschool Da Vinci College *
Het Da Vinci College is een school voor praktijkonderwijs en vmbo op basis- en kaderniveau en kiest voor onderwijs dat is gericht op veerkracht en zelfredzaamheid. Leren door te doen in verbinding met de wereld buiten de school, is de kern van de manier waarop het Da Vinci College leerlingen voorbereidt op hun toekomst. Leerlingen wordt ondersteund in het ontwikkelen van hun eigen kracht. Daar hoort kennis opdoen bij, persoonlijke ontwikkeling en functioneren binnen sociale relaties. De leerling leert zijn weg te vinden in zijn persoonlijke, maatschappelijke en beroepsmatige leef- en werkomgeving. Heel belangrijk daarbij vinden wij het vertrouwen in de eigen talenten.

* Profiel deelschool Norbertus Gertrudis Mavo *
De Norbertus Gertrudis Mavo is nieuw vanaf augustus 2017. Maar helemaal nieuw is deze nieuwe mavo natuurlijk niet. De mavoafdeling op het Gertrudiscollege bestaat al heel wat jaren. Vanaf 2017 is de brugklas van die mavoafdeling zelfstandig en is de mavo een kleine middelbare school waar leerlingen en leraren elkaar kennen. Het is een nieuwe mavo die heel veel kennis en ervaring meeneemt. Met leraren die al jaren met veel plezier en vakmanschap met mavoleerlingen werken.

* Profiel deelschool Norbertus College Lyceum *
Het Norbertus Gertrudis Lyceum te Roosendaal is een school voor havo, atheneum en gymnasium. De vwo-opleiding heeft een vwo-plus variant en leerlingen kunnen havo, atheneum of gymnasium kiezen. De school bestaat 100 jaar, heeft een enthousiast en bevlogen docententeam dat ernaar streeft het beste uit de leerlingen te halen, heeft een breed onderwijsaanbod en rijke traditie ook op het gebied van cultuur en wereldburgerschap , gaat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs en wordt door ruim 1300 leerlingen gewaardeerd om de goede sfeer. Een goede begeleiding van alle leerlingen en voortduren werken aan verbetering en onderwijskwaliteit zijn eveneens kenmerkend voor het Norbertus Gertrudis Lyceum.
Bijzonderheden
OMO SG Tongerlo maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.