Vacature Docent-assistent Techniek in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent-assistent Techniek 
Plaatsingsdatum
2020-10-14 14-10-2020
Sluitingsdatum
28-10-2020
Met ingang van
Z.S.M.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Aantal uren
24
Omschrijving
Wil jij leerlingen binnen het praktijkonderwijs helpen verder te ontwikkelen? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons.  
 
Op Limes Praktijkonderwijs staan arbeidstoeleiding en zelfredzaamheid van onze leerlingen centraal. Wij willen hen kennis en vaardigheden meegeven die de basis vormen voor hun verdere ontwikkeling. Kom jij ons team versterken?  
 
Jouw team
Je bent lid van een Techniek-team dat uit 1 docent en 1 instructeur bestaat. Met betrekking tot de huidige kwaliteiten van het Techniek-team zoeken we met voorkeur versterking op het gebied van metaalbewerking en elektrotechniek.
 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Over ons  
Jouw uitdaging  
Je assisteert de docent Techniek tijdens de praktijklessen door betrokken te zijn bij het gehele proces rondom de technieklessen. Werkzaamheden kunnen variëren tussen het voorbereiden van lesactiviteiten, het begeleiden van kleine groepen leerlingen en dergelijken.
 
Over jou
Jij bent
je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als pedagogisch en je gaat uitdagingen aan.

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder zijn er ook nog:
  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • Salaris conform cao VO
  • Eindejaarsuitkering van 8% 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.  
 
Dienstverband                     
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 schooljaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.
 
 

Over Limes Praktijkonderwijs

Adres
Postbus 48, 2220AA Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. A.M.M.P. Hoekstra
Niveau
pro
Omschrijving
Limes praktijkonderwijs
Limes praktijkonderwijs is een school waar ruim 210 jongeren zich onder het motto ‘Limes verlegt je grenzen’; ontwikkelen tot zelfstandige en verantwoordelijke mensen. Zelfredzaamheid en toeleiding naar het werk zijn hierbij sleutelwoorden. Voor het tweede jaar op rij is Limes in 2016 verkozen tot Excellente School.
Als werkgever biedt Limes praktijkonderwijs een aantrekkelijke werkomgeving met professionele en leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit in een nieuw gebouw in een prachtige omgeving direct aan de kust.

Limes praktijkonderwijs  is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer uiterlijk woensdag 28 oktober 2020 via meesterbaan.nl
 
Meer informatie?      
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met dhr. M. Koole, adjunct-directeur Limes Praktijkonderwijs. Hij is bereikbaar via e-mail: m.koole@limes-katwijk.nl of via telefoonnummer 06-11308304.        
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Angela Hoekstra, personeelszaken. E-mail: a.hoekstra@andreascollege.nl
 
Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Hoekstra. Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure.

Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij geschikte kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.