Vacature Docent Frans 2e graads in Noordwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Frans 2e graads 
Plaatsingsdatum
2020-10-13 13-10-2020
Sluitingsdatum
13-11-2020
Met ingang van
01-01-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8
Aantal uren
15 - 20
Omschrijving

In verband met het vertrek van onze collega hebben wij per 1 januari 2021 een vacature voor een  2e graads docent Frans. 

Het betreft een vacature voor 0,6 - 0,8 fte. Aanstelling zal in eerste instantie plaatsvinden in een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2021. Bij goed functioneren zal het dienstverband verlengd worden tot 1 augustus 2022 met uitzicht op een vast dienstverband.

Tot 1 augustus 2021 zullen de werkdagen in ieder geval dinsdag, woensdag en vrijdag zijn. Het gaat om de klassen onderbouw mavo, havo & vwo. 

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Naast de arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO VO bieden wij ook secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Denk hierbij aan een cafetariaregeling met daarin opgenomen een voordelige fietsregeling, tegemoetkoming in de vakbondscontributie en de salderingsregeling woon- werkverkeer. Er wordt gestimuleerd om gebruik te maken van digitale leermiddelen. Elk lokaal heeft een smartboard en aan iedere medewerker wordt een laptop en/of ipad verstrekt.

Over Northgo College

Naam school
Adres
Duinwetering 107, 2203HM Noordwijk
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. J. Stouten
Niveau
mavo, havo, vwo, technasium
Omschrijving

Aan de slag bij het Northgo College in Noordwijk

Werken bij een kleinschalige scholengemeenschap met een veilig leerklimaat? Het bestaat nog in 2020. Onze leerlingen geven onze school namelijk maar liefst een 9,7 voor sociale veiligheid.

Wie zijn wij?
Dichtbij de zee, omringd door sportvelden ligt ons moderne en sfeervolle schoolgebouw.
Op het Northgo College geloven wij dat jonge mensen kunnen groeien door te ontdekken en te ervaren. Het leren uit de boeken wordt daarom afgewisseld met extra’s. Een greep uit het aanbod:

  • Speciaal Go-Programma voor de brugklas met extra sport, expressie, media & design
  • Technasium met de vakken O&O voor havo-vwo en T&T voor de mavo
  • Plusprogramma’s als robotica en programmeren in Python
  • Cambridge English
  • Versterkt talenonderwijs Frans, Duits en Spaans

Daarnaast zorgen de versterkte mentorenteams ervoor dat de leerlingen goed in beeld zijn, dit resulteert in een goede begeleiding van de individuele leerling.

Binnen het Northgo College zijn er voor ambitieuze onderwijsprofessionals volop mogelijkheden om hun talenten te laten zien en door te ontwikkelen.

Naast het werken bij het Northgo College in een enthousiast team met hart voor de leerlingen en het onderwijs, bieden wij naast de arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO VO, secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Denk hierbij aan een cafetariaregeling met daarin opgenomen een voordelige fietsregeling, tegemoetkoming in de vakbondscontributie en de salderingsregeling woon- werkverkeer. Er wordt gestimuleerd om gebruik te maken van digitale leermiddelen. Elk lokaal heeft een smartboard en aan iedere medewerker wordt een laptop en/of ipad verstrekt.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.