Vacature docent Frans eerstegraads in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent Frans eerstegraads 
Plaatsingsdatum
2020-10-13 13-10-2020
Sluitingsdatum
13-11-2020
Met ingang van
4-1-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4-0,5 fte
Aantal uren
10
Omschrijving
Voor de sectie Frans zoeken wij een creatieve, vernieuwende, vakinhoudelijk goede en enthousiaste collega. Het spreekt voor zich dat de nieuwe collega uitstekende pedagogisch-didactische vaardigheden heeft. De sectie bestaat uit vijf personen die zeer goed met elkaar samenwerken en zichzelf voortdurend ontwikkelen. Dat verwachten zij ook van de nieuwe collega. 
De sectie werkt in de bovenbouw met eigen materiaal en in de onderbouw met de digitale methode 'Libre service'.

Tot en met klas 4 volgen alle leerlingen Duits of Frans als een extra vak. Dat maakt dat veel leerlingen eindexamen doen in deze talen en het DELF-examen.

Alle docenten van het Haganum zijn voldoende digitaal vaardig om ook online les te kunnen geven aan leerlingen die thuis zijn. Daarnaast verwachten wij van alle collega's dat zij een bijdrage willen leveren aan alles wat buiten de lessen om gebeurt en wat de school maakt tot een prettige plek om te leren en te werken.

De uren die vrijkomen vallen op dit moment op maandagen en woensdagen, maar in overleg is een aaanpassing mogelijk.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads

Over Gymnasium Haganum

Naam school
Adres
Laan van Meerdervoort 57, 2517AG Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. H. ten Hove
Niveau
gymnasium
Omschrijving
Het Gymnasium Haganum is een openbaar categoraal gymnasium met een kleine 800 leerlingen en 70 medewerkers. De school, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1394, is gehuisvest in een neo-renaissancistisch gebouw aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Het gebouw dateert uit 1907, is rijksmonument en ademt een bijzondere sfeer.

Wij zien een gymnasiumopleiding als een vwo-plus-opleiding, waarmee bedoeld wordt dat wij de leerling in alle vakken meer willen bieden dan voor het behalen van het diploma noodzakelijk is. Dat extra aanbod is terug te vinden in de lessen en in de activiteiten daarbuiten. Aan cultuur wordt hierbij veel aandacht besteed.

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich intellectueel, sociaal en creatief ontplooien en zelf verantwoordelijkheid nemen voor het eigen leerproces. Onze leerlingen en collega's hebben een grote variatie in kwaliteiten, meningen, levensbeschouwing, uiterlijk en gedrag. Respect voor elkaar en erkenning van gelijkwaardigheid zijn voor ons belangrijke uitgangspunten die de sfeer bepalen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.