Vacature Docent 2e graad Nederlands 0,6 / 0,8 wtf 07120104 in Bergen op Zoom

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent 2e graad Nederlands 0,6 / 0,8 wtf 07120104 
Plaatsingsdatum
2020-10-12 12-10-2020
Sluitingsdatum
25-10-2020
Met ingang van
12-10-2020
FTE
0,6
Omschrijving
**Docent Nederlands 2e graad (0,6 tot 0,8 WTF)**

**’t Ravelijn te Steenbergen**

**_Pak je kans op ’t R@velijn!_**

Heb jij een talenknobbel en werk je graag in een innovatieve omgeving? Dan ben jij vast de docent Nederlands die wij zoeken! Als docent haal je voldoening uit het overbrengen (op een interactieve manier) van alle ins en outs van het vak Nederlands aan leerlingen in het mavo en voorbereidend mbo.

**Van onze nieuwe collega verwachten we:**

·         Een 2e graads bevoegdheid Nederlands;

·         Ervaring met de doelgroep en met examenklassen;

·         Een professional die voorbeeldgedrag laat zien;

·         Enthousiasme om te werken in een innoverende omgeving;

·         Oog voor de individuele leerling en zijn/haar kwaliteiten.

**Wat mag je van ons verwachten:**

Een benoeming als docent LB per 1 januari 2021 of later afhankelijk van een mogelijke opzegtermijn. In eerste instantie zal je een aanstelling voor één jaar krijgen, bij goed functioneren zal deze worden omgezet naar onbepaalde tijd. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan. 

**Onze school:**

_‘t Ravelijn is een middelbare school in Steenbergen voor mavo en voorbereidend MBO. Wij hebben de volgende leerwegen: TOPmavo, kaderberoepsgerichte- en basisberoepsgerichte leerweg. Binnen deze leerwegen werken we volgens het R@velijn Domeinleren. Sinds augustus 2018 zijn we daarnaast begonnen met een ander onderwijstype, namelijk R@velijn Agora._

Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.; een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

**Wil je meer weten?**

Bezoek dan vooral de websites www.ravelijnstb.nl en www.omo.nl voor meer informatie. Als je daarna nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Huibert de Jonge, directeur ’t Ravelijn, via h.jonge@sgboz.nl of 0167-525070)

**Geïnteresseerd?**

Hebben we jou weten te inspireren? Solliciteer dan via www.omo.nl, op deze website kun je je motivatiebrief en CV uploaden. Solliciteren kan t/m 25 oktober 2020. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen.

Over OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

Adres
Postbus 17, 4600AA Bergen op Zoom Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit vier vestigingen: het Mollerlyceum en de ZoomMAVO te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium.
Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 2000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.
Bijzonderheden
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e..o. maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.