Vacature Roostermaker in Zoetermeer

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Roostermaker 
Plaatsingsdatum
2020-10-12 12-10-2020
Sluitingsdatum
31-10-2020
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5
Aantal uren
n.v.t.
Omschrijving
Op het Oranje Nassau College (ONC) in Zoetermeer, vestiging Clauslaan (vmbo-t en vmbo beroepsgericht) ontstaat per direct een vacature als roostermaker. Als roostermaker richt je je voornamelijk op het muteren en actueel houden van het lesrooster. Daarnaast maak je de roosters voor specifieke onderwijsactiviteiten, zoals toetsweken, excursies, projecten en andere bijzondere activiteiten. Het bijhouden van de gerealiseerde onderwijstijd behoort eveneens tot je taken. Je levert door ondersteunende werkzaamheden ook een bijdrage aan het opmaken van het jaarrooster. ONC Clauslaan werkt met het roosterprogramma Untis en verder met onder meer Magister en Office 365.
 
De omvang van de vacature bedraagt 0,5 fte.

De leerling centraal
De leerling staat in onze school centraal. Hij of zij moet zich hier thuis voelen. Het is onze taak hen te motiveren en tot leren uit te dagen. We zijn een school waar iedere leerling zich gekend voelt. Dit komt door de gekozen begeleiding en de aandacht die er voor de leerlingen is.
 
Kennis en vaardigheden
We maken gebruik van moderne technieken. Zo werken alle leerlingen van de leerjaren 1 t/m 4 op een eigen laptop. We vinden het belangrijk dat de leerling niet alleen kennis vergaart, maar ook vaardigheden leert om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de maatschappij van nu en morgen. Daarnaast willen we dat onze leerlingen zich ook qua persoonlijkheid verder kunnen ontwikkelen. Onze leerlingen krijgen de ruimte om hun specifieke talenten te ontplooien. Ze krijgen les op een unit, een uitdagende leeromgeving waarin de leerlingen les krijgen van een vaste groep docenten.

 

Eisen

Functie-eisen
Wanneer jij aan de slag gaat als roostermaker bij ONC Clauslaan vragen wij dat je beschikt over de volgende kwaliteiten en competenties:
 • Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over ervaring in het maken van basis-,  en dagroosters;
 • Je hebt kennis van de regels en criteria die gelden voor het opstellen van roosters;
 • Je hebt kennis van en vaardigheid in het werken met geautomatiseerde roosterprogramma's. Ervaring met Untis en/of Zermelo, Magister en het Office-pakket is een pré;
 • Je bent ICT-vaardig;
 • Je begint om 7.15 uur, werkdagen in overleg, in ieder geval vrijdag;
 • Je bent secuur en hebt oog voor detail;
 • Je bent communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
8
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris conform CAO VO (schaal 8.) min  €2294,- en max  €3467,- op basis van een 40-urige werkweek;
 • Ruime vakantieregeling;
 • Een professioneel team met een mooie uitdaging;
 • Eindejaarsuitkering 8%;
 • Reiskostenvergoeding v.a. 8 km. enkele reis.

Over Oranje Nassau College

Naam school
Adres
Bredewater 4, 2715CA Zoetermeer Zuid-Holland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. L. van Eijk
Niveau
vmbo, havo, vwo
Website
Omschrijving
Over Oranje Nassau College
Het Oranje Nassau College is een brede scholengemeenschap met twee vestigingen. Op ONC Clauslaan zijn de opleidingen bbl, kbl en mavo met waar nodig leerwegondersteuning gevestigd. Op ONC Parkdreef de opleidingen mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium).

Het ONC is een open, christelijke school met ruimte en respect voor ieders overtuiging. Het is een persoonlijke school met duidelijke leefregels waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. De leerling krijgt bij ons volop de kans om kennis, vaardigheden en levenservaring op te doen. Het doel is om elke leerling een niveau te laten halen dat past bij zijn of haar talent. Dit doen we door te variëren in instructiewijze en instructietijd, in begeleidingsvormen en in toetsvormen, door binnen- en buitenschools leren. Onderwijs op maat draagt zo bij aan de brede ontplooiing van de leerling, aan talentontwikkeling en excellentie.

De leerling leert actief, in samenwerking met anderen en krijgt afwisselend en vernieuwend onderwijs, waarbij we rekening houden met de persoonlijke mogelijkheden en belangstelling. Zo behalen onze leerlingen hun diploma en worden zij goed voorbereid op het vervolgonderwijs en onze snel veranderende samenleving. De rol van de docent als coach is hierin van groot belang. We bieden een uitdagende werkomgeving met goede begeleiding en opvang van nieuwe docenten.

ONC Clauslaan, VMBO TOTAAL!
Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

ONC Parkdreef, grensverleggend ondernemend
Op ONC Parkdreef dagen we je uit om je eigen grenzen te verleggen. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nog meer! Dat ontdek je tijdens de lessen, de talenturen en alle grensverleggende activiteiten die we ondernemen.

Het ONC maakt deel uit van de Unicoz Onderwijsgroep. Unicoz is de grootste onderwijsorganisatie in Zoetermeer en omstreken en bestaat uit voortgezet en primair onderwijs.
Bijzonderheden
Van de sollicitanten verwachten wij dat zij aan de christelijke identiteit van de school mede vorm willen geven 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na ontvangst van uw sollicitatie krijgt je per mail een ontvangstbevestiging en wordt je sollicitatie doorgezonden naar de directeur die verantwoordelijk is voor de daadwerkelijke vervulling van deze vacature.
 
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Arjan de Jong, adjunct-directeur ONC Clauslaan. tel: 079-3169042

Aan de hand van de binnengekomen reacties zal een aantal sollicitanten worden uitgenodigd voor een gesprek. Op basis van deze gesprekken zal de functie aan één van de sollicitanten worden aangeboden. Alle sollicitanten ontvangen vervolgens bericht over het resultaat van de sollicitatieprocedure.
 
*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.