Vacature Administratief medewerker in Zoetermeer

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Administratief medewerker 
Plaatsingsdatum
2020-10-12 12-10-2020
Sluitingsdatum
27-10-2020
Met ingang van
1-12-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving
Op het Oranje Nassau College (ONC) in Zoetermeer, vestiging Parkdreef (mavo, havo, vwo) is per direct een vacature voor de functie van administratief medewerker. Het gaat hierbij om een tijdelijke vacature voor 2 jaar met de mogelijkheid op een vastdienstverband.  De omvang van de vacature bedraagt 0,8 fte. Kijk voor een indruk van de school op parkdreef.onc.nl.
 
Het ONC Parkdreef is een school die gewoon is én bijzonder. Grensverleggend en ondernemend. Persoonlijk en duidelijk. Een school die leerlingen laat bloeien en stimuleert tot goede resultaten.

Grensverleggend, ondernemend!
Op het ONC dagen we de leerling uit om de eigen grenzen te verleggen. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nog meer? De leerling ontdekt dit tijdens de lessen, de talenturen en door alle activiteiten die we ondernemen. Zo hebben we de talenturen Sportklas, Research & Technology en Art. De leerling kan extra vakken volgen en voor de talen Engels, Frans en Duits een internationaal erkend certificaat halen. In de maatschappelijke stage, debatwedstrijden, diverse excursies en (uitwisselings-) projecten met veelal een sociaal thema, krijgt de leerling volop de kans kennis, vaardigheden en levenservaring op te doen. 

Samen
Door al deze activiteiten - in en buiten de les - helpen we de talenten van de leerlingen verder te ontwikkelen. Zo kunnen zij het diploma halen dat bij hun talenten past. De leerling kan dit niet alleen. We leggen daarom een nadruk op samen werken, samen leren en elkaar helpen.

Werkzaamheden
Als administratief medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit het volgende:
 • Je biedt, samen met jouw collega’s, administratieve ondersteuning aan de schoolleiding en de officemanager.
 • Je verzorgt correspondentie voor het management.
 • Je beheert de agenda, deelt in overleg de agenda in en bewaakt deze.
Ook handel jij -in overleg met de officemanager- alle inkomende en uitgaande post en communicatie af. 
 

Eisen

Functie-eisen
Kennis & vaardigheden
 • Enthousiaste, gemotiveerde en leergierige collega.
 • Uitstekende administratieve en computertechnische vaardigheden.
 • Brede kennis en beheersing van het Office-pakket, in het bijzonder Word, Excel en PowerPoint.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
 • In staat om snel te schakelen tussen de vele werkzaamheden.
 • Opleiding MBO+ werk- en denkniveau.
 • Een proactieve houding.
 • Kennis van financiën is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
5
Arbeidsvoorwaarden
 • Een tijdelijke baan voor 2 jaar, met een mogelijke kans op een vast dienstverband.
 • Je kunt voor 32 uur aan de slag.
 • Een salaris in schaal 5 met een salaris van min. 1861,- euro en max. 2659,- euro, op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een ruime vakantieregeling.
 • Een leuke baan waarin je echt iets kan betekenen.

Over Oranje Nassau College

Naam school
Adres
Bredewater 4, 2715CA Zoetermeer Zuid-Holland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. L. van Eijk
Niveau
vmbo, havo, vwo
Website
Omschrijving
Over Oranje Nassau College
Het Oranje Nassau College is een brede scholengemeenschap met twee vestigingen. Op ONC Clauslaan zijn de opleidingen bbl, kbl en mavo met waar nodig leerwegondersteuning gevestigd. Op ONC Parkdreef de opleidingen mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium).

Het ONC is een open, christelijke school met ruimte en respect voor ieders overtuiging. Het is een persoonlijke school met duidelijke leefregels waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. De leerling krijgt bij ons volop de kans om kennis, vaardigheden en levenservaring op te doen. Het doel is om elke leerling een niveau te laten halen dat past bij zijn of haar talent. Dit doen we door te variëren in instructiewijze en instructietijd, in begeleidingsvormen en in toetsvormen, door binnen- en buitenschools leren. Onderwijs op maat draagt zo bij aan de brede ontplooiing van de leerling, aan talentontwikkeling en excellentie.

De leerling leert actief, in samenwerking met anderen en krijgt afwisselend en vernieuwend onderwijs, waarbij we rekening houden met de persoonlijke mogelijkheden en belangstelling. Zo behalen onze leerlingen hun diploma en worden zij goed voorbereid op het vervolgonderwijs en onze snel veranderende samenleving. De rol van de docent als coach is hierin van groot belang. We bieden een uitdagende werkomgeving met goede begeleiding en opvang van nieuwe docenten.

ONC Clauslaan, VMBO TOTAAL!
Dat is actief leren, veel doen, vaak kiezen, veel begeleiding op alle niveaus, extra lessen en workshops, ál je talenten ontwikkelen en vooral veel ruimte! De hele dag!

ONC Parkdreef, grensverleggend ondernemend
Op ONC Parkdreef dagen we je uit om je eigen grenzen te verleggen. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nog meer! Dat ontdek je tijdens de lessen, de talenturen en alle grensverleggende activiteiten die we ondernemen.

Het ONC maakt deel uit van de Unicoz Onderwijsgroep. Unicoz is de grootste onderwijsorganisatie in Zoetermeer en omstreken en bestaat uit voortgezet en primair onderwijs.
Bijzonderheden
Van de sollicitanten verwachten wij dat zij aan de christelijke identiteit van de school mede vorm willen geven 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij de administratief medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan vóór 28 oktober 2020 via de sollicitatie knop. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 2 november a.s. 

Na ontvangst van uw sollicitatie krijgt u per mail een ontvangstbevestiging en wordt uw sollicitatie doorgezonden naar de teamleider die verantwoordelijk is voor de daadwerkelijke vervulling van deze vacature.

Aan de hand van de binnengekomen reacties zal een aantal reflectanten worden uitgenodigd voor een gesprek. Op basis van deze gesprekken zal de functie aan één der sollicitanten worden aangeboden. Na aanvaarding van de benoeming door betrokkene zullen alle reflectanten hiervan in kennis worden gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.