Vacature Docent Maatschappijleer, 1e graad (m/v) in Druten

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Maatschappijleer, 1e graad (m/v) 
Plaatsingsdatum
2020-10-09 09-10-2020
Sluitingsdatum
29-10-2020
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Referentienummer
PCC-018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,56 fte
Omschrijving
Het Pax Christi College te Druten zoekt voor de locatie Pax havo/vwo zo spoedig mogelijk een:
 
Docent Maatschappijleer, 1e graad (m/v)
0,56 fte
 
Werkzaamheden
De vacature betreft het geven van lessen maatschappijleer in de bovenbouw van havo/vwo. De werkdagen zijn in overleg.
 
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een relevante eerstegraads onderwijsbevoegdheid.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties van belang: vakinhoudelijke en vakdidactische kennis, communicatief vaardig, vaardig in het overbrengen van kennis, sociale vaardigheden en inlevingsvermogen.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke aanstelling tot en met 31 juli 2021. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.301,- bij een fulltime aanstelling (functieschaal LB van de cao VO). De mogelijkheid bestaat dat de benoeming via een payrollconstructie wordt aangegaan.
 
Meer informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Gezien ons beleid hebben interne kandidaten voorrang. Meer informatie over deze vacature is enkel via de mail te verkrijgen bij mevrouw L. Burgers, medewerker P&O, l.burgers@paxchristicollege.nl. In verband met overheidsregel om zoveel mogelijk thuis te werken is het niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met mevrouw L. Burgers.
 
Meer informatie over het Pax Christi College kun je vinden op onze website: www.paxchristicollege.nl.
 
Solliciteren
Je kunt tot en met 23 oktober solliciteren door op onderstaande button te klikken.
 
De gesprekken vinden plaats op woensdag 29 oktober tussen 11.00 uur en 13.30 uur.
 

Eisen

Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Over Pax Christi College

Naam school
Adres
Mr. van Coothstraat 34, 6651ZJ Druten
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. L. Burgers
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Pax Christi College is de school voor voortgezet onderwijs in het Land van Maas en Waal. We zijn een ambitieuze scholengemeenschap met een sterke streekfunctie én een breed en verdiepend onderwijsaanbod. We hebben twee locaties in Druten (Pax vmbo en Pax havo/vwo) en één locatie Beneden-leeuwen (Pax junior) met in totaal ongeveer 1800 leerlingen en 230 medewerkers. Vanuit onze streekschool-functie zijn we een belangrijke samenwerkingspartner bij gemeente(n), bedrijfsleven en de arbeidsmarkt.

Ons onderwijsaanbod bestaat uit gymnasium, atheneum, havo en vmbo (inclusief leerwegondersteunend onderwijs). Specifiek op het Pax junior werken we, voor de brugklasjaren, met koersklassen voor leerlingen van twee niveaus. We maken hiermee een nauwere aansluiting met het basisonderwijs en we bepalen over een periode van twee jaar de koers van de individuele leerling. Het aanbod bestaat uit vmbo basis/kader (huiskamerklas), vmbo kader/theorie, vmbo theorie/havo en havo/vwo. De locaties in Druten voorzien beide in de klassen 1 tot en met 4.

Het vmbo-onderwijs is een combinatie van theorie en praktijk. Zo hebben we praktijklokalen met onder meer een schoonheidssalon, een verpleeghuiskamer, kinderopvang en een timmerwerkplaats. Leerlingen leren er samenwerken en er hun sociale vaardigheden verder ontwikkelen. 

Onze havo en vwo leggen een goede basis voor het vervolg van de schoolloopbaan. Als Universumschool hebben wij contacten met het bedrijfsleven, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit. 

Goed onderwijs is méér dan kennis. We hechten waarde aan het creeeren van een goede sfeer, het respectvol omgaan met elkaar en we willen graag dat iedere leerling zich thuis voelt op school. We bereiken dit door het organiseren van veel leuke activiteiten zoals schoolfeesten, excursies, muziekfestivals en toneelvoorstellingen. 

Onze missie is: ‘Paspoort voor de toekomst!’. We werken aan een goede voorbereiding op het vervolgonderwijs en de arbeidsmarkt, zowel in de regio als daarbuiten. We bieden onze leerlingen meer dan alleen een diploma. 

Ons motto is ‘ontwikkel, onderzoek, onderneem!’ We verwachten een actieve houding, waarbij leerlingen nieuwsgierig zijn naar hoe de wereld nu echt in elkaar zit en wegen zoeken om hun talenten verder te ontwikkelen.
 
Bijzonderheden
Extra:
Vernieuwend bètaonderwijs als Universumschool. Samenwerking met hogeschool, universiteit en bedrijfsleven op praktisch en theoretisch gebied.

 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.