Vacature Docent LO/LIO in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent LO/LIO 
Plaatsingsdatum
2020-10-08 08-10-2020
Sluitingsdatum
30-10-2020
Met ingang van
z.s.m
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,7-0,8
Aantal uren
18-20
Omschrijving
Op het Pieter Groen neemt sport een belangrijke plaats in. We vinden het belangrijk dat leerlingen motorische en sociale vaardigheden ontwikkelen in een veilige omgeving, waarin plezier centraal staat. We bieden alle leerlingen een veelzijdig bewegingsaanbod. Naast de lessen in de gymzalen kunnen we gebruik maken van twee mooie buitenlocaties. Voor de sportklassen is er ook een uitgebreid buitenschools programma. Elke week gaan de leerlingen op pad om sporten te doen zoals: surfen, golf, mountainbiken, tennis etc. In de bovenbouw kunnen de leerlingen kiezen voor LO2 en BSM.
Wil jij werken op een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (TTO) voor mavo, havo en vwo? Ga dan de uitdaging aan en solliciteer bij ons. Kom jij ons team versterken?

Jouw team
Je bent lid van de sectie lichamelijke opvoeding die uit 13 enthousiaste docenten bestaat. Ze vormen een hecht team en overleggen regelmatig over allerlei zaken die spelen binnen de sectie .Je wordt begeleid door 1 van je sectiegenoten en 1 van onze docentencoaches. Ze zullen je wegwijs maken in de school en helpen bij alles wat (zeker in de beginfase) op je pad komt. 

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Over ons
Jouw uitdaging
Je geeft les aan mavo/ havo en vwo klassen in verschillende jaarlagen. Je motiveert en inspireert leerlingen om het beste uit zichzelf te halen. Zorgt voor afwisselende lessen binnen alle domeinen en weet goed te differentiëren. Je bent een teamplayer die zichzelf wil verbeteren en samen met de andere gymleraren het vak naar een hoger niveau wil tillen. 

Over jou
Jij bent
Een enthousiaste docent of docent in opleiding die graag in een sportieve omgeving werkt om leerlingen motorisch beter te maken of te enthousiasmeren voor sport. Een teamplayer die graag met de andere gymleraren samenwerkt. Iemand bij wie plezier en resultaatgericht werken hand in hand gaan. Solliciteer dan bij ons!

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform cao
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust. 
Verder zijn er ook nog: 
  • Opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • salaris conform cao VO 
  • eindejaarsuitkering van 8%  
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.   
Dienstverband
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband vanwege tijdelijke vacature ruimte. Een gedeelte van deze vacature is tot 1 februari 2021 en een gedeelte van deze vacature is tot en met 31-7-2021.

 

 

Over Pieter Groen

Naam school
Adres
Helmbergweg 10, 2221SZ Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. A.M.M.P. Hoekstra
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Onze school  
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. Op alle niveaus wordt tweetalig onderwijs (tto) aangeboden.  
De school telt 1500 leerlingen, heeft goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.    
  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer uiterlijk 30 oktober 2020 via meesterbaan.nl

Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Dennis van den Eshof, Docent LO, e-mail: d.vandeneshof@andreascollege.nl
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Angela Hoekstra, personeelszaken. E-mail: a.hoekstra@andreascollege.nl
 
Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Hoekstra. Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure. 

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.