Vacature Docent DP1 401003 in Alphen aan den Rijn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent DP1 401003 
Plaatsingsdatum
2020-10-07 07-10-2020
Sluitingsdatum
25-10-2020
Met ingang van
23 november 2020
Omschrijving
Wegens zwangerschap van de huidige docent ontstaat er op 23 november 2020 een vacature voor de functie van

                                                   docent Dienstverlening en Producten DP1/koken/bakken
                                                                                           (0,6 – 0.8 fte)


Het Groene Hart Leerpark is een vmbo-school in Alphen aan den Rijn. Bij ons staat leren door doen centraal. Onze leerlingen werken met hun handen, hun hart en hun hoofd. De opdrachten in ons onderwijsprogramma sluiten goed aan bij hun belevingswereld. Ze leren door te doen, waardoor de motivatie om te leren groter is.

Wij werken met het vmbo-profiel Dienstverlening & Producten. Voor onze leerlingen betekent dit dat ze kunnen kiezen tussen verschillende dienstverlenende en technische richtingen. Met hun diploma kunnen ze dan doorstromen naar een mbo-opleiding die hen voorbereidt op een beroep in bijvoorbeeld de zorg, horeca, installatietechniek of media.

Wat ga je doen?
Als docent Dienstverlening en Producten ga je lesgeven aan de leerlingen van de bovenbouw van het vmbo. Het zijn klassen met leerlingen in de leeftijd van 14-17 jaar.

In deze functie geef je vooral les in het eerste profieldeel DP1, het organiseren van een activiteit. Daarin staat de organisatorische component centraal en werken de leerlingen aan fictieve en echte kleinschalige evenementen. Jij bent als docent de opdrachtgever en daarbij begeleid je de leerlingen.

Naast DP1 geeft de huidige docent ook vakken op het gebied van Zorg en Welzijn alsmede koken en bakken. Daarom vragen we ook of docenten met die specialisatie willen reageren.

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wie zoeken we?
Een innovatieve docent Dienstverlening en Producten die
  • een bevoegdheid voor Dienstverlening & Producten heeft of
  • een bevoegdheid docent Zorg en Welzijn heeft en affiniteit met koken en bakken;
  • affiniteit heeft met de doelgroep (basis en kader vmbo) én deze weet deze te motiveren;
  • een teamspeler is en kan bijdragen aan steeds vernieuwend onderwijs;
  • ICT-vaardig is;
  • bevlogen is en graag samenwerkt;
  • flexibel is ingesteld in verband met grote afwisseling en variatie in werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we?
Het salaris wordt vastgesteld overeenkomstig de bepalingen in de cao voor het voortgezet onderwijs. De waardering van de functie is schaal LB afhankelijk van opleiding en ervaring.

Over SCOPE scholengroep (Voortgezet Onderwijs)

Adres
Prinses Beatrixlaan 4, 2404XC Alphen aan den Rijn
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
SCOPE scholengroep is de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken.De scholengroep bestaat uit twaalf basisscholen, een school voor zeer moeilijk lerenden, een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vier vestigingen en een school voor praktijkonderwijs.

Bij SCOPE scholengroep werken, verdeeld over de scholen en het bestuurskantoor, zo’n 800 medewerkers. Ruim 650 docenten en leerkrachten geven les aan ongeveer 6.250 leerlingen. Naast de docenten en leerkrachten zijn er nog veel meer mensen direct en indirect met het onderwijs en de zorg voor leerlingen bezig.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren?
Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer W. Overbeeke, unitleider bovenbouw van het Leerpark, telefoon 0172-449500.

Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u vóór maandag 26 oktober 2020 sturen aan het bestuur van SCOPE scholengroep, t.a.v. de heer W. van Leijden, directeur, via een e-mail naar werkenbijvo@scopescholen.nl. Graag bij het onderwerp vermelden: vacaturenummer 401003.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.