Vacature Docent ICT en Techniek in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent ICT en Techniek 
Datum online
2020-10-06 06-10-2020
Met ingang van
2020-10-06
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
20
Omschrijving

Ben jij ervaren docent die ervaring heeft in het basisonderwijs? Wij zoeken een creatieve docent die het leuk vindt les te geven over ICT, techniek en kunst.
Voor een leuke basisschool in Rotterdam zijn wij op zoek naar gedreven docent, die de workshop 21st century skills kan verzorgen voor de groepen 1 t/m 8 . De opdracht start per direct tot het einde van de schooljaar. Je geeft workshops op dinsdag en woensdag. 21st century skills gaan niet alleen over ICT-vaardigheden en mediawijsheid. Ze gaan over een nieuwe manier van leren, leven en werken.
Als docent 21st century mag jij werken op deze school waar veel aandacht is voor de talent ontwikkeling van de leerlingen en kunst en cultuur.

Eisen

Functie-eisen

Als 21st century docent motiveer jij jouw leerlingen om hun creativiteit in te zetten en stimuleer jij ze om op de juiste manier met elkaar samen te werken en te communiceren. Met behulp van jouw 21st century skills help jij de sociale en culturele vaardigheden van je leerlingen te ontwikkelen.

  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een lesbevoegdheid;
  • Je hebt ervaring met lesgeven;
  • Je bent parttime beschikbaar;
  • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam
  • Per direct beschikbaar voor minimaal 0,2 fte.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
1500
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou de mogelijkheid om je huidige baan te combineren met een afwisselende baan in het primair onderwijs. 

Salariëring tussen €16,- en € 18,- bruto per uur;
Werk je minder dan 2 uur per dag? Dan word je toch voor 2 uur uitbetaald;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
Een reiskostenvergoeding na 30 km;
Volledige vergoeding van parkeerkosten.

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
Van Nelleweg 1, 3044BC Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.