Vacature Leerkracht Flexvast in Arnhem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht Flexvast 
Datum online
2020-10-06 06-10-2020
Sluitingsdatum
6-12-2020
Met ingang van
26-10-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 tot 1 FTE
Omschrijving
Ben jij die onmisbare invaller die het een uitdaging vindt om zijn of haar talenten op verschillende scholen in te zetten en zijn hand er niet voor omdraait om een dag les te geven aan een onbekende groep? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Flores Onderwijs zet zich in om met goed onderwijs alle kinderen in Arnhem en omstreken gelijke kansen te bieden. Dat doen we, als community van 900 onderwijsprofessionals, vanuit de overtuiging dat ieder kind alles kan leren. Alleen als we dat geloven, kunnen we kinderen versteld laten staan van hun eigen kunnen. We werken daarbij zoveel mogelijk samen, op en vanuit onze 34 scholen. Daarnaast zijn wij op missie, een missie waarin wij geloven dat ieder kind alles kan leren. Dit doen wij door samen te werken in een professionele leergemeenschap en leerteams en samen met elkaar te onderzoeken hoe wij het beste onderwijs aan kinderen kunnen geven.

 

Eisen

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar leerkrachten die minimaal 3 dagen voor zowel kort- als langdurende vervangingen op zich willen nemen voor onze scholen. Je bent breed inzetbaar en hebt ervaring met lesgeven in de midden en bovenbouw. Je staat open om in te vallen op scholen met diverse onderwijsconcepten en verschillende doelgroepen. Vol enthousiasme sta jij elke dag klaar voor een groep leerlingen. Omdat invallen best wel wat van je vraagt, elke dag een groep met leerlingen die je niet kent waarop jij moet anticiperen, zijn we echt op zoek naar leerkrachten met meerdere jaren werkervaring.

Herken jij jezelf in onderstaande criteria?
  • Je bent bevoegd voor het primair en/of speciaal onderwijs.
  • Je hebt een flexibele instelling
  • Je kunt goed improviseren
  • Je bent enthousiast en nieuwsgierig
  • Je bouwt snel een relatie op

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is. Dit is een unieke kans om verschillende onderwijsconcepten en scholen te leren kennen en je (opnieuw ) te oriënteren op je eigen loopbaan. Je wordt ingezet op invalopdrachten ter vervanging van ziekte en bij verlof. Op de dagen dat er geen invalwerk is, ga je aan de slag op je stamschool. Onze pool Flexvast heeft een eigen directeur en organiseert vier keer per jaar een bijeenkomst voor alle poolleerkachten. De afdeling recruitment zorgt voor de matching; dit is soms vooraf bekend en soms hoor je dit ‘s ochtends tussen 7:00 - en 8:00 uur.

Het salaris voor deze functie bedraagt min. € 2676,- en max. € 4113,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, conform schaal L10 CAO PO. Je krijgt een tijdelijke aanstelling tot 31 juli 2021 via onze payrollpartner, met vaste werkdagen waarbij de vakanties worden doorbetaald. Daarna zijn er volop mogelijkheden voor een vaste aanstelling bij onze stichting.

Over Flores Onderwijs

Naam school
Adres
Beverweerdlaan 3, 6825AE Arnhem Gelderland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Internationale school
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Deborah ten Hoor
Omschrijving

Ieder kind kan alles leren

Flores Onderwijs zet zich in om met goed onderwijs alle kinderen in Arnhem en omstreken gelijke kansen te bieden. Dat doen we, als community van 900 onderwijsprofessionals, vanuit de overtuiging dat ieder kind alles kan leren. Alleen als we dat gelóven, kunnen we kinderen versteld laten staan van hun eigen kunnen.

En vanuit die overtuiging bereiden we al onze leerlingen zo goed mogelijk voor op hun toekomst. We werken daarbij zoveel mogelijk samen, op en vanuit onze 34 scholen. Met elkaar, leerlingen en ouders/verzorgers, onderwijs- en maatschappelijke partners. Samen creëren we een omgeving waarin leren en ontwikkelen voorop staan: in het klaslokaal en daarbuiten. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Deze vacature staat open totdat er geschikte kandidaten gevonden zijn. Voor inlichtingen kun je terecht bij Ragna van de Putte en Deborah ten Hoor, telefoon: 026 76 00 956.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.