Vacature Docent Nederlands 1e graad in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e graad 
Datum online
2020-10-05 05-10-2020
Met ingang van
2020-10-05
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
21
Omschrijving

Voor een school in Almere zijn wij op zoek naar een docent Nederlands 1e graad. Ben jij per direct beschikbaar voor 20 tot 24 uur per week? Lees dan snel verder.
Als Docent Nederlands neem jij de leerlingen van HAVO en VWO (4e klassen) mee op ontdekkingsreis in de wereld van Nederlands. Je geeft op heldere, inspirerende en actieve wijze les binnen de diverse onderwerpen van de Nederlandse taal. Zo maak je de leerlingen enthousiast met jouw kennis en ervaring.

Het gaat om een functie van 14 lessen in verband met het vertrek van een collega voor de periode vanaf 19 oktober a.s. tot einde schooljaar.

Eisen

Functie-eisen

Ben jij de Docent Nederlands met een 1e graads bevoegdheid die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in gesprek. Herken jij je onderstaand profiel?

– 1e graads bevoegdheid Nederlands
– Affiniteit en ruime ervaring met de leerlingen van HAVO en VWO (klas 4);
– Vanaf 19 oktober 2020 – einde schooljaar beschikbaar voor 14 lessen;
– Zeer goed in het aanbrengen van structuur in de lessen en klassenorganisatie;
– Uitstekende Pedagogische en Didactische vaardigheden;
– Flexibel, geduldig, hebt humor en bent in staat om de leerlingen positief te benaderen;
– Goed kunnen samenwerken met collega’s;
– Creatief en initiatiefrijk.

Ben je bezit van een 2e graads bevoegdheid Nederlands? Ook dan ga ik graag het gesprek met je aan!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
3000-4500
Arbeidsvoorwaarden

Dit is Wijs biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat Dit Is Wijs fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan!
Daarnaast bieden wij het volgende:

• Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs (CAO-VO minimaal € 2.840,- bij LC1 en maximaal € 5.699,- bij LB12 fulltime dienstverband);

• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;

• Een reiskostenvergoeding;

• Professionele begeleiding en coaching;

• Mogelijkheid tot een vervolgopdracht in de Regio Amsterdam, Almere en Utrecht.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
Van Nelleweg 1, 3044BC Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Voortgezet onderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.